حليم بادمجان


تا به اينجا به دو نوع حليم اشاره كرديم كه مي توانند جزوي از سفره افطار خانواده شما در طول ماه مبارك رمضان باشند، اما انواع حليم به همين جا ختم نمي شود و ما غذاهاي ديگري را داريم كه در زير مجموعه اين نام قرار مي گيرند. براي نمونه مي توان به حليم بادمجان اشاره كرد.

پيشنهادي كه به طور قطع بسياري از افراد از آن استقبال مي كنند، زيرا به علت سبك بودن مي‌تواند در كنار محتويات سفره افطار وعده شام شما را نيز تكميل كند. اگر شما نيز با ما هم عقيده هستيد، براي تهيه آن بايد نيم كيلو گوشت، 150 گرم عدس، سه عدد بادمجان و يك ليوان كشك تهيه كنيد. البته شما به 2 عدد پياز، يك قاشق سوپخوري سيرسرخ كرده، يك قاشق سوپخوري نعنا، مقداري نمك، زردچوبه و فلفل خشك هم نياز داريد. اكنون كه همه اين مواد را آماده كرده ايد، نوبت به پخت آن رسيده است. در اين مرحله بايد گوشت و پياز را خرد و كمي سرخ كنيد .

زرد چوبه را به آن بيفزاييد، روي آن آب بريزيد و بگذاريد بپزد . عدس را بشوييد و اضافه كنيد . بادمجان را سرخ كنيد و پس از پختن گوشت و عدس به آن بيفزاييد . نمك و فلفل را اضافه كنيد . نزديك به آخر پخت ، كشك را اضافه كنيد . موقعي كه غذا را كشيديد ، روي آن را با سير ونعنا داغ تزيين كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد