حليم بوقلمون


حليم بوقلمون يا مرغ هم مي تواند انتخاب ديگري براي شما باشد، البته همانطوركه براي همه غذاها بحث خوشايند بودن يك غذا با ذائقه فرد مطرح است در اين زمينه نيز چنين قاعده اي مصداق دارد. حال اگر تصميم گرفته ايد كه اين حليم را طبخ كنيد، ابتدا بايد سري به بازار بزنيد و يك كيلو گوشت بوقلمون، يك كيلو گندم پوست گرفته، 250 گرم نخود، سه عدد پياز، نمك و فلفل به ميزان دلخواه خريداري كنيد.


اكنون كه همه اين مواد غذايي را تهيه كرده ايد و به خانه بازگشته ايد، آستين هايتان را بالا بزنيد و شروع به پختن حليم كنيد. ابتدا گندم را خيس كرده و گوشت را به خوبي بشوييد. در مرحله بعدي بايد پياز را خرد كنيد، داخل گوشت بريزيد و اين محتويات را با مقداري آب روي حرارت ملايم بگذاريد. براي طعم دار شدن غذا نمك، فلفل، زردچوبه و نخود را هم به آن اضافه كنيد.

تا اينجا توانسته ايد همه مواد را به خوبي با يكديگر مخلوط و آماده كنيد. اكنون گندم را كه از قبل خيس شده است و آب آن را جدا كرده ايد داخل حليم بريزيد، سپس گوشت بوقلمون را از داخل حليم بيرون آورده و به خوبي در هاون بكوبيد. دوباره آن را در حليم بريزيد. يادتان باشد بايد موقع سرو كردن دارچين كوبيده را در كمي كره سرخ كنيد و روي حليم بريزيد. حليم بوقلمون يا مرغ آماده است، نوش جان.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد