حليم گندم


اين روزها حليم گندم پاي ثابت بسياري از سفره هاي افطار است كه هنگام اذان مغرب در بسياري از خانه ها پهن مي شود. اگرچه امكان تهيه اين حليم به صورت آماده و پخته شده فراهم است و كمتر كدبانويي را مي توان ديد كه آن را در خانه طبخ كند،اما اگر شما قصد داريد در اين زمينه نيز دستپخت‌تان را امتحان كنيد بايد سه كيلوگرم گندم پوست كنده، 3 برابرميزان گندم آب، يك كيلوگرم گوشت گوسفند، 250گرم كره، 2 قاشق غذاخوري نمك آماده كنيد و به اعضاي خانواده بگوييد كه افطار فردا مهمان دستپخت شما خواهند بود.

به اين علت مي گويم اين قول را بايد براي فردا به خانواده تان بدهيد كه گندم را بايد از شب قبل خيس كنيد. سپس آن را همراه گوشت و نمك به مدت پنج تا 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذاريد بپزد. بعد از اينكه به خوبي پخته شد، آنقدر هم مي زنيم تا به طور كامل لعاب پس دهد. يادتان باشد گوشت بايد ريش ريش شود ولي بقيه مواد را بايد با گوشت كوب كوبيد. اگر به صورت موادتان را كه روي آتش قرار دارد هم نزنيد حليم شما ته خواهد گرفت. نگران نباشيد اين كار زياد زمان نمي برد زيرا كه طبخ آن فقط به 1.5 تا 2 ساعت زمان نياز دارد.

حليم را بعد از برداشتن از روي حرارت،بگذاريد مدتي در ظرف بماند تا خودش را بگيرد و سپس تزيين كنيد. سه قاشق شكر و يك قاشق دارچين را در كاسه اي با هم مخلوط و براي تزيين حليم استفاده كنيد. كره و روغن را دور شكر تزيين شده بريزيد. جالب است بدانيد كه فيبر موجود در گندم سبوس‌دار با كاهش كلسترول خون، كاهش فشارخون، كنترل قندخون و كاهش احتمال لخته شدن خون باعث سلامت بهتر قلب و كاهش بيماري‌هاي قلبي مي‌شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد