مواد لازم :
برنج | يك پيمانه، معادل 200 گرم |
بلغور گندم | يك پيمانه، معادل 200 گرم |
سبزي آش | 500 گرم |
عدس پخته شده | 300 گرم |
آب گوشت يا مرغ | يك ليتر |
آب | يك ليتر |
زردچوبه | يك قاشق چايخوري |
پياز سرخ شده | سه قاشق غذاخوري |
مواد لازم براي تهيه مانتي:
آرد | 300 گرم |
نمك | يكدوم قاشق چايخوري |
تخم مرغ | سه عدد |
روغن زيتون | 3 قاشق غذاخوري |
گوشت چرخكرده | 200 گرم |
ادويهجات دلخواه (زردچوبه، كاري، پودرسير) | از هركدام يك قاشق چايخوري |
پياز رنده شده | يك عدد، متوسط |
پياز سرخ شده | دو قاشق غذاخوري |
روش تهيه:
1. برنج و بلغور را از شب قبل خيس ميكنيم و ابتدا برنج را با آب ميجوشانيم تا كمي پخته شود. بلغور را اضافه ميكنيم، چندجوش كه خورد، ميپزد. حالا سبزي، آب گوشت وعدس را اضافه كرده، زردچوبه و پياز سرخ شده را با كمي روغن زيتون گرم ميكنيم و داخل آش ميريزيم. نمك و فلفل آش را اندازه كرده و اجازه ميدهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.
2. براي آماده كردن مانتي، تخممرغ، آرد، نمك و روغنزيتون را با هم ورز ميدهيم تا خميري يكدست حاصل شود. خمير را به قطر سه ميليمتر پهن ميكنيم و به شكل مربعهاي كوچك 3×3 ميبريم. گوشت چرخكرده و پياز رنده شده، پياز سرخ شده و ادويهجات را با هم مخلوط ميكنيم و به اندازه يك نخود از مايه گوشتي روي خميرهاي بريده شده گذاشته، به شكل مثلث تا ميزنيم و به شكل هلالي دور خودش ميپيچيم.
3. مانتيهاي آماده شده را به مدت سه دقيقه داخل حجم زيادي از آب كه درحال جوشيدن است، ميريزيم و آبكش ميكنيم سپس مانتيها را داخل آش ميريزيم و اجازه ميدهيم طعم مواد به خورد يكديگر برود. حالا آش حاضر است.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۴ بازديد
- ۰ نظر