طرز تهيه آش مانتي


مواد لازم :

برنج يك پيمانه، معادل 200 گرم
بلغور گندم يك پيمانه، معادل 200 گرم
سبزي آش 500 گرم
عدس پخته شده 300 گرم
آب‌ گوشت يا مرغ يك ليتر
آب يك ليتر
زردچوبه يك قاشق چاي‌خوري
پياز سرخ شده سه قاشق غذاخوري


مواد لازم براي تهيه مانتي:

آرد 300 گرم
نمك يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
تخم مرغ سه عدد
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
ادويه‌جات دلخواه (زردچوبه، كاري، پودرسير) از هركدام يك قاشق چاي‌خوري
پياز رنده شده يك عدد، متوسط
پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري


روش تهيه:
1. برنج و بلغور را از شب قبل خيس مي‌كنيم و ابتدا برنج را با آب مي‌‌جوشانيم تا كمي پخته شود. بلغور را اضافه مي‌كنيم، چندجوش كه خورد، مي‌پزد. حالا سبزي، آب گوشت وعدس را اضافه كرده، زردچوبه و پياز سرخ شده را با كمي روغن زيتون گرم مي‌كنيم و داخل آش مي‌ريزيم. نمك و فلفل آش را اندازه كرده و اجازه مي‌دهيم تا كمي بجوشد و جا بيفتد.

2. براي آماده كردن مانتي، تخم‌مرغ، آرد، نمك و روغن‌زيتون را با هم ورز مي‌دهيم تا خميري يكدست حاصل شود. خمير را به قطر سه ميلي‌متر پهن مي‌كنيم و به شكل مربع‌هاي كوچك 3×3 مي‌بريم. گوشت چرخ‌كرده و پياز رنده شده، پياز سرخ شده و ادويه‌جات را با هم مخلوط مي‌كنيم و به اندازه يك نخود از مايه گوشتي روي خميرهاي بريده شده گذاشته، به شكل مثلث تا مي‌زنيم و به شكل هلالي دور خودش مي‌پيچيم.

3. مانتي‌هاي آماده شده را به مدت سه دقيقه داخل حجم زيادي از آب كه درحال جوشيدن است، مي‌ريزيم و آبكش مي‌كنيم سپس مانتي‌ها را داخل آش مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم طعم مواد به خورد يكديگر برود. حالا آش حاضر است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد