روش عالي سرخ كردن غذا براي جلوگيري از چاقي


از آن جايي كه دو سوم افراد جامعه به چاقي دچار هستند، سرخ كردن غذا باعث مي‌شود اين چاقي تشديد شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود.

در ادامه با 5 روش عالي غذاهاي تان را سالم تر سرخ كنيد.
_ در صورتي كه نياز به سرخ كردن غذا است توصيه مي كنيم از روغن كلزا و كانولا كه حاوي امگا 3هستند و چربي‌هاي مفيد را به ما مي‌رسانند، استفاده شود.

_ استفاده از روغن‌هاي جامد بخاطر فرآيندهاي هيدروژن اسيد چربي ترانس بالايي دارند كه دشمن قلب محسوب مي‌شود.

_ كره به دليل داشتن چربي‌هاي اشباع گزينه‌ مناسبي براي سرخ كردن محسوب نمي‌شود.

_ بهتر است، براي سرخ كردن از تابه هاي دوطرفه كه حداقل روغن را جذب مي كند استفاده شود يا اين كه ته سيني فر را چرب كنيم و از آن براي سرخ كردن استفاده كنيم.

_ براي غذاهايي كه روغن زيادي به خود مي گيرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نكنيم و به صورت آبپز مصرف كنيم و همچنين سبزي را يا سرخ نكنيم يا اگر مجبور به سرخ كردن هستيم آن را يك تفت مختصر بدهيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد