از آن جايي كه دو سوم افراد جامعه به چاقي دچار هستند، سرخ كردن غذا باعث ميشود اين چاقي تشديد شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود.
در ادامه با 5 روش عالي غذاهاي تان را سالم تر سرخ كنيد.
_ در صورتي كه نياز به سرخ كردن غذا است توصيه مي كنيم از روغن كلزا و كانولا كه حاوي امگا 3هستند و چربيهاي مفيد را به ما ميرسانند، استفاده شود.
_ استفاده از روغنهاي جامد بخاطر فرآيندهاي هيدروژن اسيد چربي ترانس بالايي دارند كه دشمن قلب محسوب ميشود.
_ كره به دليل داشتن چربيهاي اشباع گزينه مناسبي براي سرخ كردن محسوب نميشود.
_ بهتر است، براي سرخ كردن از تابه هاي دوطرفه كه حداقل روغن را جذب مي كند استفاده شود يا اين كه ته سيني فر را چرب كنيم و از آن براي سرخ كردن استفاده كنيم.
_ براي غذاهايي كه روغن زيادي به خود مي گيرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نكنيم و به صورت آبپز مصرف كنيم و همچنين سبزي را يا سرخ نكنيم يا اگر مجبور به سرخ كردن هستيم آن را يك تفت مختصر بدهيم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۵ بازديد
- ۰ نظر