سكنجبين شربت مناسبي براي فصل گرم است. پدربزرگها و مادربزرگها با روش تهيه اين نوع شربت آشنايي كامل دارند، چراكه از قديم و نديم سكنجبين رفيق كاهو بوده و هر وقت كه سفرهاي از كاهو ميگسترانند، سكنجبين نيز در كنارش بوده و هنوز هم ما ايرانيها دوست داريم اين دو را با هم مصرف كنيم.
سكنجبين در واقع سركه و انگبين و مخلوطي است از سركه و عسل كه به ميزان و مقدار معين در هم ميآميختند و از مخلوط آن شربتي خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود ميآوردند.
در برخي نقاط كه عسل يافت نميشد يا ميخواستند شربتي ارزان قيمت فراهم كنند، سكنجبين را از مخلوط سركه و شكر تهيه ميكردند، ولي همچنان آن را سكنجبين ميناميدند.
و امروز كه عسل گران يا كمياب تر از گذشته شده به طور كلي اين شربت را با شكر تهيه ميكنند.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۷۴ بازديد
- ۰ نظر