سكنجبين، شربت مناسبي براي فصل گرم



سكنجبين شربت مناسبي براي فصل گرم است. پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها با روش تهيه اين نوع شربت آشنايي كامل دارند، چراكه از قديم و نديم سكنجبين رفيق كاهو بوده و هر وقت كه سفره‌اي از كاهو مي‌گسترانند، سكنجبين نيز در كنارش بوده و هنوز هم ما ايراني‌ها دوست داريم اين دو را با هم مصرف كنيم.


سكنجبين در واقع سركه و انگبين و مخلوطي است از سركه و عسل كه به ميزان و مقدار معين در هم مي‌آميختند و از مخلوط آن شربتي خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود مي‌آوردند.

در برخي نقاط كه عسل يافت نمي‌شد يا مي‌خواستند شربتي ارزان قيمت فراهم كنند، سكنجبين را از مخلوط سركه و شكر تهيه مي‌كردند، ولي همچنان آن را سكنجبين مي‌ناميدند.

و امروز كه عسل گران يا كمياب تر از گذشته شده به طور كلي اين شربت را با شكر تهيه مي‌كنند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد