مطالعات نشان داده است، مصرف يك ليوان آب طالبي در روز به ميزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون را كاهش ميدهد.
محققان براي آزمايش، مقداري از پلاكتهاي خون را گرفته با مقدار كمي عصاره يا آب طالبي شيرين مخلوط كرده و مشاهده كردند در طالبي عاملي وجود دارد كه به شدت مانع از انباشته شدن غيرطبيعي پلاكتها ميشود و در نتيجه از انعقاد و لخته شدن خون در رگها (كه عامل حملههاي قلبي است) جلوگيري ميشود.
طالبي را بدون شكر يا چيزهايي ديگر به طور ساده بايد پيش از غذا خورد، كساني كه طالبي را با نمك و فلفل ميخورند، هضم آن را آسانتر ميكنند ولي در مقابل، خاصيت ملين آن را كم ميكند.
گوشت طالبي را اگر روي سوختگيهاي سبك و سطحي يا ورم پوست بگذارند، آن را تسكين داده و شفا ميبخشد.
تخم طالبي يا گرمك با تخم كدو و تخم خيار جزء تخمهاي خنك بوده و براي تسكين و نرم كردن سينه و رفع اگزما مصرف ميشود.
فراموش نكنيد مصرف زياد دستنبو، طالبي و گرمك براي بيماران ديابتي، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و موجب نفخ روده، معده و درد معده ميشود.
همچنين بهتر است گرمك و طالبي را قبل از هر غذاي اصلي بخوريد چرا كه همراه با غذا باعث سوء هضم شديد ميشود.
دانشمندان با تحقيق بر پوست ميوههايي مثل خربزه و طالبي دريافتهاند كه پوست اين ميوهها ميتواند منبعي براي مسموميت غذايي باشد، از اين رو شستن كامل ميوهها بسيار توصيه ميشود.
تخم طالبي يا گرمك با تخم كدو و تخم خيار جزء تخمهاي خنك بوده و براي تسكين و نرم كردن سينه و رفع اگزما مصرف ميشود.
فراموش نكنيد مصرف زياد دستنبو، طالبي و گرمك براي بيماران ديابتي، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و موجب نفخ روده، معده و درد معده ميشود.
همچنين بهتر است گرمك و طالبي را قبل از هر غذاي اصلي بخوريد چرا كه همراه با غذا باعث سوء هضم شديد ميشود.
دانشمندان با تحقيق بر پوست ميوههايي مثل خربزه و طالبي دريافتهاند كه پوست اين ميوهها ميتواند منبعي براي مسموميت غذايي باشد، از اين رو شستن كامل ميوهها بسيار توصيه ميشود.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۸ بازديد
- ۰ نظر