قارچ شكم پر با مرغ و پنير

مواد لازم :

قارچ متوسط 20 عدد . پياز 1 عدد . پنير خامه اي 200 گرم . سينه مرغ 1 عدد

روغن جامد يا كره 2 قاشق غذاخوري . پنير موزارلاي رنده شده 1/2 ليوان . نمك و فلفل سياه مقدار لازم

طرز تهيه قارچ شكم پر :

فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود ، قارچ ها را بشوييد و يا دستمال كاغذي خشك كنيد.ساقه و كلاهك قارچ را از هم جدا كنيد سپس ساقه هاي قارچ را با چاقو خرد نماييد ؛ داخل ماهيتابه روغن يا كره بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود ، پياز و قارچ خرد شده را داخل ماهيتابه بريزيد و تفت دهيد تا آب قارچ كشيده شود.

داخل كاسه اي سينه مرغ چرخ شده و پنير خامه اي بريزيد و مخلوط كنيد سپس مخلوط قارچ و پياز تفت خورده را اضافه كنيد و نمك و فلفل بزنيد ( بهتر است مخلوط قارچ را گرم اضافه كنيد ).

داخل سيني فر را چرب كنيد يا كاغذ روغني بيندازيد ، كلاهك هاي قارچ را با فاصله داخل سيني فر بچينيد ، با استفاده از قاشق مقداري از مايه مرغ برداريد و داخل قارچ ها را با آن پر كنيد.

پس از اينكه تمام قارچ ها پر شدند روي آن پنير موزارلا بريزيد و سيني را داخل فر قرار دهيد ، حدود 10 – 15 دقيقه زمان براي پخت قارچ ها لازم است ( پس از 10 دقيقه قارچ ها را چك كنيد ) ، پس از پخت قارچ هاي شكم پر را در ظرف بريزيد و سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد