كاناپه تخم مرغ و پنير

مواد لازم : نان باگت 2 عدد . پنير پرورده يا خامه اي 250 گرم . كره يا روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري

سس مايونز 2 قاشق غذاخوري . تخم مرغ پخته 3 عدد . سير 2 حبه . پيازچه يا شويد براي تزيين

طرز تهيه :

ابتدا فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود.

نان باگت ها را به صورت حلقه اي و به يك اندازه برش بزنيد ، كره را آب كنيد و با قلمو دو طرف نان ها را به كره آغشته كنيد ، نان ها را داخل سيني فر بچينيد و به مدت 5 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا نان ها كمي برشته شوند ، پس از پخت از فر خارج كنيد و كناري قرار دهيد تا نان ها سرد شوند.

سيرها را رنده كنيد و به همراه پنير و سس مايونز داخل كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد تا يكدست شود سپس اين سس را روي نان ها بزنيد ، تخم مرغ هاي پخته را رنده كنيد و روي سس بريزيد و در انتها مقداري پازچه خرد شده يا شويد روي ان بپاشيد و سرو كنيد.نوش جان

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد