طرز تهيه فيله كباب


مواد لازم :

فيله گوسفندي 300 گرم
فلفل سياه نيم كوب 1 قاشق سوپخوري
سس سويا 2 قاشق غذاخوري
پياز ساطوري متوسط 2 عدد
روغن زيتون نصف پيمانه
فلفل تازه كبابي به مقدار لازم


طرز تهيه :
1. ابتدا پياز و سس سويا و فلفل سياه و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد. گوشت را تكه اي خرد و با مواد مخلوط كنيد. مواد را در ظرف شيشه اي در بسته بگذاريد و حدود 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.

2. فيله كباب را از يخچال خارج كنيد. همه پيازهاي چسبيده به گوشت را از آن جدا كنيد و به سيخ فلزي بكشيد. مقداري هم فلفل كبابي را جداگانه به سيخ بكشيد و در كنار فيله ها كباب كنيد.

3. نكته: حرارت بايد خيلي كم باشد و سيخ ها بايد كمي با منقل فاصله داشته باشند تا كباب خشك نشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد