مواد لازم :
فيله گوسفندي | 300 گرم |
فلفل سياه نيم كوب | 1 قاشق سوپخوري |
سس سويا | 2 قاشق غذاخوري |
پياز ساطوري متوسط | 2 عدد |
روغن زيتون | نصف پيمانه |
فلفل تازه كبابي | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
1. ابتدا پياز و سس سويا و فلفل سياه و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد. گوشت را تكه اي خرد و با مواد مخلوط كنيد. مواد را در ظرف شيشه اي در بسته بگذاريد و حدود 12 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
2. فيله كباب را از يخچال خارج كنيد. همه پيازهاي چسبيده به گوشت را از آن جدا كنيد و به سيخ فلزي بكشيد. مقداري هم فلفل كبابي را جداگانه به سيخ بكشيد و در كنار فيله ها كباب كنيد.
3. نكته: حرارت بايد خيلي كم باشد و سيخ ها بايد كمي با منقل فاصله داشته باشند تا كباب خشك نشود.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۷۳ بازديد
- ۰ نظر