فلافل خوزستاني

مواد لازم:

نخود خيس شده:250 گرم

پياز: يك عدد بزرگ

سير: 3 حبه

رب گوجه فرنگي: يك قاشق مرباخوري

سيب زميني آب پز: 1 عدد كوچك

ادويه كاري: 2 قاشق چايخوري

فلفل و نمك و زردچوبه: به ميزان دلخواه

طرز تهيه:

نخود را تا حدي كه اندكي زبر باقي بماند چرخ كنيد. پياز و سير چرخ‌كرده به آن بيافزاييد. سيب زميني رنده شده، رب گوجه و سپس بقيه مواد را به آن اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. پيش از آن كه فلافل را سرخ كنيد، مقدار كمي آب به مواد بزنيد تا هم مايه نرم شود و هم فلافل سرخ‌شده، تُرد. از ظرفي كوچك و گود براي سرخ كردن فلافل استفاده كنيد و اجاق را روي شعله كم بگذاريد تا فلافلها مغز پخت شوند.

به ياد داشته باشيد كه به مايه فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد زيرا طعم واقعي فلافل را از بين ميبرد و مانند كتلت خواهد شد. همچنين بسته به ميلتان، هر قدر فلفل بيشتري استفاده كنيد، فلافل خوشمزه‌تري خواهيد خورد.

دستور پخت سسفلافل :

يك سيب‌زميني آبپز را خوب له كنيد. آن را با مقداري رب گوجه، فلفل و نمك در آب حل كرده، همه را طوري بپزيد تا نهايتاً مايه‌اي كمابيش غليظ به دست آيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد