روش تهيه ناگت مرغ

مواد اوليه:

•سينه مرغ= نيم كيلو
•پياز=يك عدد كوچك
•پنير پيتزا= 100 گرم
•پفك نمكي پودر شده= نصف پيمانه
•پودر سير= يك قاشق غذاخوري
•پودر نان= دو قاشق‌ سوپخوري


روش پخت:

1.ابتدا سينه مرغ خام را با پياز، پنير، پودر سير و مرغ در مخلوط‌كن له كنيد تا به صورت خمير چسبناكي درآيد.

2.در ظرف ديگري پودر پفك نمكي، پودر نان را مخلوط كنيد.

3.سپس از خمير مرغ تهيه شده به اندازه يك گردو برداريد و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهيد كه البته به شكل لوله‌اي در اندازه كوچك باشد سپس اين خمير كه حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفك نمكي بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.

4.به دليل آنكه پودر مخصوص ناگت دردسترس نيست، در اين دستور از مخلوط پفك‌نمكي استفاده مي‌شود تا به رنگ و مزه واقعي پودر ناگت نزديك باشد

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد