مواد لازم :
مغز گردو پودر كرده | 300 گرم |
لپه پخته شده و پودر شده | 300 گرم |
پودر نشاسته يا آرد گندم | 1 قاشق سوپخوري |
تخم مرغ | 2 تا 3 عدد |
تره خرد شده | نصف پيمانه |
ترخان و مرزه خشك شده | 1 قاشق سوپخوري |
نمك فلفل زردچوبه | به ميزان لازم |
پياز ريز شده سرخ شده | 1 عدد |
طرز تهيه :
لپه، مغز گردوي پودر كرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمك فلل و زردچوبه را در كاسه ي مناسب و جادار بريزيد و ورز دهيد اينك پياز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه اي جا دار بريزيد و 30 ثانيه روي گاز مخلوط كنيد آن گاه 4 پيمانه آب روي آن بريزيد و بگذاريد بجوش آيد سپس هر بار به اندازه يك گردو و از مواد فراهم كرده برداشته و در درست گرد كنيد و در سس جوشان بريزيد و با حرارت ملايم 30 ذقيقه آنرا بريزيد.كوفته گردو آماده است.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۹ بازديد
- ۰ نظر