طرز تهيه كوفته گردو

مواد لازم :

مغز گردو پودر كرده 300 گرم
لپه پخته شده و پودر شده 300 گرم
پودر نشاسته يا آرد گندم 1 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 2 تا 3 عدد
تره خرد شده نصف پيمانه
ترخان و مرزه خشك شده 1 قاشق سوپخوري
نمك فلفل زردچوبه به ميزان لازم
پياز ريز شده سرخ شده 1 عدد


طرز تهيه :
لپه، مغز گردوي پودر كرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمك فلل و زردچوبه را در كاسه ي مناسب و جادار بريزيد و ورز دهيد اينك پياز داغ و 1 ق. چ زردچوبه را در قابلمه اي جا دار بريزيد و 30 ثانيه روي گاز مخلوط كنيد آن گاه 4 پيمانه آب روي آن بريزيد و بگذاريد بجوش آيد سپس هر بار به اندازه يك گردو و از مواد فراهم كرده برداشته و در درست گرد كنيد و در سس جوشان بريزيد و با حرارت ملايم 30 ذقيقه آنرا بريزيد.كوفته گردو آماده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد