مواد لازم : براي 6 نفر
گوشت |
0/5 كيلو |
گل كلم |
2 عدد |
روغن |
300 گرم |
رب گوجه |
1 قاشق سوپخوري |
زردچوبه | به مقدار كافي |
آبليمو | 1 استكان |
پياز | 2 عدد |
زعفران | به مقدار كافي |
نمك | به مقدار كافي |
فلفل | به مقدار كافي |
طرز تهيه :
گوشت را بپزيد و پياز را خرد و با روغن سرخ كنيد . گل كلم را غنچه غنچه ببريد و با پياز سرخ كنيد . مراقب باشيد كه گل كلم له نشود . يك قاشق رب گوجه فرنگي را در روغن سرخ و آبليمو و نمك وفلفل را در آن مخلوط كنيد . كل مواد را در گوشت بريزيد و زعفران و ادويه اضافه نماييد . گل كلم نبايد خيلي بجوشد و زود مي پزد .
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۵۴ بازديد
- ۰ نظر