دستور پخت كيك موز

در دستور پخت هاي كلاسيك براي تهيه كيك موز، بايد طرز تهيه كيك اسفنجي را ياد بگيريد اما سرآشپز تام كوليچيو شيوه اي متفاوت را به شما اموزش مي دهد.


مواد لازم:


مناسب براي 5 نفر

موز متوسط : 3 عدد

شكر : 2 فنجان

كره : 4 قاشق غذاخوري

آرد : 1/5 فنجان

مايه خمير : 2 قاشق چايخوي

سنگ نمك : 1/2 قاشق چايخوري

كره آب كرده : 1/3 فنجان

تخم‌مرغ : 2 عدد

شير : 1/2 فنجان

عصاره وانيل : 2 قاشق چايخوري

دستور پخت:

- فر را تا حرارت 325 درجه گرم كنيد. موزها را از طول برش زده و سپس به 4 قسمت تقسيم كنيد.

- يك فنجان شكر را با 2 قاشق غذاخوري آرد مخلوط كنيد. سپس آن را داخل قابلمه كوچكي ريخته و حرارت دهيد تا شكر كاراملي شود. در اين مرحله كره را اضافه كنيد.

- كارامل را داخل قالب مورد نظرتان ريخته و به مدت 5 دقيقه كنار بگذاريد. در ادامه يك لايه موز روي كارامل بچينيد.

- آرد را با مايه خمير و نمك مخلوط و الك كنيد و آن را كنار بگذاريد.

- باقي مانده شكر را همراه با كره آب شده داخل مخلوط كن يا هم‌زن ريخته و هم بزنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه داخل اين مخلوط ريخته و به هم زدن ادامه دهيد. شير و عصاره وانيل را نيز اضافه كنيد. آرد را نيز به اين مخلوط بيفزاييد و همچنان هم بزنيد.

- خمير به دست آمده را روي موزها ريخته و قالب را به مدت 50 دقيقه داخل فر قرار دهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد