اين غذا هم درست كردنش سرگرم كننده است و هم خوردنش بسيار لذت بخش.
مناسب براي :8 نفر
زمان آماده سازي : حداكثر 30 دقيقه
سس اِيولي يك سس سبزيجات خنك و ساده و مناسب گوشتهاي چرب است.گوشت بره گريلشده قدري چرب است و ممكن است بعد از غذا معده را سنگين كند. دنده بره اگر با اين سس سرو شود به مراتب هضم راحت تري خواهد داشت. ميتوانيد دنده بره را با سس ايولي در تابستان ميل كنيد، بدون آنكه ذرهاي معدهتان سنگين شود.
با اين مقدار مواد ميتوانيد اين غذاي لذيذ را در مدت 25 دقيقه براي 4 نفر سرو كنيد.
مواد لازم دنده گوسفند با سس اِيُولي:![]()
روغن زيتون بكر : ¼ پيمانه + 1 قاشق غذاخوري
روغن مايع : ¼ پيمانه + 1 قاشق غذاخوري
دنده گوسفند : 20 عدد
تخممرغ بزرگ : 1 عدد
سير : 1 حبه درشت
پيازچه ريز خردشده : 2 قاشق غذاخوري
جعفري : 1 قاشق غذاخوري
رزماري تازه : ½1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل سياه : به مقدار لازم
ليمو ترش تازه : 1 عدد براي سرو كردن
طرز تهيه دنده گوسفند با سس اِيُولي:
ابتدا سس را درست ميكنيم كه تا آماده شدن غذا سس در يخچال خنك شود، خودش را بگيرد و جا بيفتد. با استفاده از مخلوطكن يا غذاساز، تخممرغ خام، سير و سبزيجات (جعفري، موسير و رزماري را درشت خرد ميكنيم) را مخلوط ميكنيم.
در حالي كه دستگاه در حال مخلوط كردن است، روغنها را آرام و يكنواخت داخل آن ميريزيم تا جايي كه مايه غليظي بهدست آيد. نمك و فلفل را به آن اضافه ميكنيم. كل سس را به ظرف ديگري منتقل ميكنيم و روي سطح آن سلفون ميكشيم. آن را تا زماني كه گوشت بپزد در يخچال ميگذاريم.
پس از تهيه سس، به سراغ گوشت ميرويم (بهتر است هر يك از دندهها حدود 280 گرم و به ضخامت 2 سانتيمتر باشد تا براي كباب كردن لذيذ و پر آب باشد).
گريل را از قبل روي دماي متوسط داغ ميكنيم. تكه هاي گوشت را با نمك و فلفل مزهدار كرده و به اندازه دلخواه گريل ميكنيم، براي نيمپز شدن گوشت (Medium rare) هر طرف آن را حدود 5 دقيقه گريل ميكنيم. شما بسته به ميلتان كه دوست داريد گوشت چقدر پخته باشد آن را روي گريل قرار دهيد و دائم چك كنيد كه نسوزد.
سپس دندهها را با قاچ ليمو و سس اِيولي سرو ميكنيم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۳۰۰ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست