طرز تهيه مرباي به


مواد لازم :

به 4 عدد ( يك كيلوگرم )
شكر 1 الي 1/5 كيلو
آب به ميزان لازم
عرق هل و دارجين يا گلاب به ميزان لازم
گردوي خرد شده به ميزان لازم


طرز تهيه :
به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شكر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنيد.

مرباي به اگر خوب تهيه شود بسيار خوشرنگ و زيبا مي شودكه در ضمن خيلي خوشمزه هم هست در غير اين صورت قهوه اي رنگ و حالت له شده به خود ميگيرد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد