![]()
مواد لازم :
| به | 4 عدد ( يك كيلوگرم ) |
| شكر | 1 الي 1/5 كيلو |
| آب | به ميزان لازم |
| عرق هل و دارجين يا گلاب | به ميزان لازم |
| گردوي خرد شده | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
به را تكه تكه كرده و برشهاي نازكي به آن بدهيد و در آب و شكر بريزيد و روي حرارت بگذاريد وقتي به جوش آمد حرارت را كم كنيد تا آرام آرام پخته شود .درب ظرف را از همان اول بگذاريد اين امر موجب تغيير رنگ به ميشود و تقريباً قرمز رنگ ميشود وقتي كاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل يا عرق دارجين و يا مخلوطي از هر سه را اضافه كنيد . و حرارت را خاموش كنيد.
مرباي به اگر خوب تهيه شود بسيار خوشرنگ و زيبا مي شودكه در ضمن خيلي خوشمزه هم هست در غير اين صورت قهوه اي رنگ و حالت له شده به خود ميگيرد .
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۵۴ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست