طرز تهيه برنج سرخ شده با نارگيل و بيف تايلندي

آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 20 دقيقه


مواد لازم براي 6 نفر :

برنج 300 گرم
شير نارگيل 500 ميلي ليتر
آب 180 ميلي ليتر
نمك 1/2 قاشق غذا خوري
سس باربيكيو 2 قاشق غذا خوري
سس سويا 2 قاشق غذا خوري
شكر 1 قاشق چاي خوري
روغن مايع 1 قاشق غذا خوري
سير له شده 3 حبه
* فلفل قرمز 3 عدد
گوشت چرخ كرده 600 گرم
ريحان 50 گرم


* فلفل قرمز 3 عدد دانه ها را در آورده و برش طولي 5 سانتي متر دهيد

طرز تهيه :
نكته : سعي كنيد طعم هاي جديد را امتحان كنيد چون اين غذا با شير نارگيل پخته مي شود دليل نميشود كه بدمزه باشد،اين غذا بسيار خوشمزه و با مزاج ايراني سازگار است.


برنج خود را با آب بشوئيد و همراه با شير نارگيل ، 180 ميلي ليتر آب و نمك در قابلمه اي روي شعله ملايم بگذاريد به مدت 20-15 دقيقه تا به حالت كته در آيد.


اكنون سس باربكيو ، سس سويا و شكر را در كاسه اي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
در ماهي تابه يا واك ( نوعي ماهي تابه ) روغن مايع بريزيد و سير و فلفل قرمز ها را اضافه كنيد و تفت دهيد.


سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد و بگذاريد گوشت ها قهوه اي و خرد شوند 5-4 دقيقه اين كار را ادامه دهيد.
بعد از 5 دقيقه مخلوط شكر را به تابه اضافه كنيد و به مدت 30 ثانيه هم بزنيد.


غذاي شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگيل را در بشقابها بكشيد و گوشت را روي آن بريزيد و با كمي ريحان و فلفل قرمز تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد