![]()
آماده سازي : 30 دقيقه
پخت : 20 دقيقه
مواد لازم براي 6 نفر :
| برنج | 300 گرم |
| شير نارگيل | 500 ميلي ليتر |
| آب | 180 ميلي ليتر |
| نمك | 1/2 قاشق غذا خوري |
| سس باربيكيو | 2 قاشق غذا خوري |
| سس سويا | 2 قاشق غذا خوري |
| شكر | 1 قاشق چاي خوري |
| روغن مايع | 1 قاشق غذا خوري |
| سير له شده | 3 حبه |
| * فلفل قرمز | 3 عدد |
| گوشت چرخ كرده | 600 گرم |
| ريحان | 50 گرم |
* فلفل قرمز 3 عدد دانه ها را در آورده و برش طولي 5 سانتي متر دهيد
طرز تهيه :
نكته : سعي كنيد طعم هاي جديد را امتحان كنيد چون اين غذا با شير نارگيل پخته مي شود دليل نميشود كه بدمزه باشد،اين غذا بسيار خوشمزه و با مزاج ايراني سازگار است.
برنج خود را با آب بشوئيد و همراه با شير نارگيل ، 180 ميلي ليتر آب و نمك در قابلمه اي روي شعله ملايم بگذاريد به مدت 20-15 دقيقه تا به حالت كته در آيد.
اكنون سس باربكيو ، سس سويا و شكر را در كاسه اي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
در ماهي تابه يا واك ( نوعي ماهي تابه ) روغن مايع بريزيد و سير و فلفل قرمز ها را اضافه كنيد و تفت دهيد.
سپس گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و با قاشق چوبي مرتب هم بزنيد و بگذاريد گوشت ها قهوه اي و خرد شوند 5-4 دقيقه اين كار را ادامه دهيد.
بعد از 5 دقيقه مخلوط شكر را به تابه اضافه كنيد و به مدت 30 ثانيه هم بزنيد.
غذاي شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگيل را در بشقابها بكشيد و گوشت را روي آن بريزيد و با كمي ريحان و فلفل قرمز تزئين كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۳ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست