مواد لازم :![]()
روغن يا كره آب شده : يك ليوان
شكر : 1.5 ليوان
تخممرغ : 4 عدد
آرد : 2.5 ليوان
بكينگ پودر : يك قاشق غذاخوري
ماست : 1.5 ليوان
رنده پوست پرتقال : يك قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ابتدا آرد را دو بار الك كرده و با بكينگ پودر مخلوط كنيد.
تخممرغها را بشكنيد و سفيده را جدا آن قدر بزنيد كه كاملا به صورت پفكرده در بيايد و با برگشتن ظرف، از آن نريزد.
زردهها را با شكر مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا سفيدرنگ شود.
ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد.
آرد را كمكم با آن مخلوط كنيد.
در آخرين مرحله، سفيده زده شده تخممرغها را هم بيفزاييد و به آرامي مواد را زير و رو كنيد. دقت كنيد در اين مرحله مواد كيك را خيلي به هم نزنيد تا كيك پوك و سبكي داشته باشيد.
فر را از قبل گرم كنيد.
مواد را در قالب بريزيد و در دماي 175 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد.
بعد از پخت كامل بلافاصله كيك را از فر بيرون نياوريد تا پف كيك نخوابد.
ابتدا آرد را دو بار الك كرده و با بكينگ پودر مخلوط كنيد.
تخممرغها را بشكنيد و سفيده را جدا آن قدر بزنيد كه كاملا به صورت پفكرده در بيايد و با برگشتن ظرف، از آن نريزد.
زردهها را با شكر مخلوط كنيد و با همزن بزنيد تا سفيدرنگ شود.
ماست، روغن و رنده پوست پرتقال را اضافه كنيد و به هم زدن ادامه دهيد.
آرد را كمكم با آن مخلوط كنيد.
در آخرين مرحله، سفيده زده شده تخممرغها را هم بيفزاييد و به آرامي مواد را زير و رو كنيد. دقت كنيد در اين مرحله مواد كيك را خيلي به هم نزنيد تا كيك پوك و سبكي داشته باشيد.
فر را از قبل گرم كنيد.
مواد را در قالب بريزيد و در دماي 175 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد.
بعد از پخت كامل بلافاصله كيك را از فر بيرون نياوريد تا پف كيك نخوابد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۱ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست