كباب گوشت با ريواس

مواد لازم :

گوشت فيله گوساله 1150 گرم
ريواس دو ساقه
انبه تازه نصف پيمانه
برگ آويشن تازه دو ق.غ
روغن زيتون يك ق.غ
نمك ¼ ق.چ
فلفل سياه ¼ ق.چ
سس باربيكيو به مقدار لازم


طرز تهيه :
فر را با دماي 325 درجه فارنهايت گرم كنيد. چربي‌هاي اضافه گوشت را بگيريد و آنها را افقي برش بزنيد. آنها را داخل فويل بچينيد. ريواس‌ها را نيز از طول برش دهيد. ساقه‌هاي ريواس، برش‌هاي انبه و برگ‌هاي آويشن را نيز در كنار گوشت‌ها بجينيد. روي آنها روغن، نمك و فلفل سياه بريزيد و فويل را ببنديد.


آنها را در سيني فر قرار دهيد و به مدت يك ساعت بپزيد. سپس فويل را باز كنيد و سس باربيكيو را روي آنها بماليد و دوباره در فر قرار دهيد و بقيه روند پخت را ادامه دهيد.


فر را خاموش كنيد. اما گوشت را تا 10 دقيقه بيرون نياوريد. پس از اين زمان، آنها را به همراه سس باربيكيو سرو كنيد.تركيب طعم ريواس و آويشن به گوشت مزه دلپذيري مي بخشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد