دلمه فلفل و بادمجان

مواد لازم

• 500 گرم گوشت چرخ كرده

• 5/1 پيمانه برنج

• 1 عدد پياز

• نصف پيمانه لپه

• نيم كيلوگرم سبزي معطر

• 5 تا 6 قاشق غذاخوري سركه يا آبليمو

• 3 تا 4 قاشق غذاخوري شكر

• 1 قاشق مرباخوري ادويه

• 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي

• 1 قاشق مر باخوري زردچوبه

• نمك و فلفل

• 6 عدد گوجه فرنگي، فلفل و بادمجان


طرز تهيه

1. دو عدد پياز را نگيني خرد كنيد. آنها را درون تابه نچسب با كمي روغن تفت دهيد. پس از سبك شدن پيازها، گوشت را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آن عوض شود. در اين مرحله، رب گوجه و كمي زعفران، نمك و فلفل را اضافه كنيد.

2. برنج را در قابلمه اي كوچك نيم پز كنيد و كنار بگذاريد. لپه را نيز جداگانه بپزيد. سپس برنج و لپه را با هم مخلوط كنيد. شكر و سركه را به آنها كنيد و همه را درون تابه روي مخلوط گوشت بريزيد.در آخر سبزي را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

3. داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كنيد. سپس با مخلوط گوشت آنها را پر كنيد. درون قابلمه كمي سركه و آب را با هم مخلوط كنيد و دلمه ها را درون آن بچينيد. آنها را روي حرارت ملايم بپزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد