![]()
مواد لازم
• 500 گرم گوشت چرخ كرده
• 5/1 پيمانه برنج
• 1 عدد پياز
• نصف پيمانه لپه
• نيم كيلوگرم سبزي معطر
• 5 تا 6 قاشق غذاخوري سركه يا آبليمو
• 3 تا 4 قاشق غذاخوري شكر
• 1 قاشق مرباخوري ادويه
• 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
• 1 قاشق مر باخوري زردچوبه
• نمك و فلفل
• 6 عدد گوجه فرنگي، فلفل و بادمجان
طرز تهيه
1. دو عدد پياز را نگيني خرد كنيد. آنها را درون تابه نچسب با كمي روغن تفت دهيد. پس از سبك شدن پيازها، گوشت را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آن عوض شود. در اين مرحله، رب گوجه و كمي زعفران، نمك و فلفل را اضافه كنيد.
2. برنج را در قابلمه اي كوچك نيم پز كنيد و كنار بگذاريد. لپه را نيز جداگانه بپزيد. سپس برنج و لپه را با هم مخلوط كنيد. شكر و سركه را به آنها كنيد و همه را درون تابه روي مخلوط گوشت بريزيد.در آخر سبزي را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
3. داخل فلفل و گوجه فرنگي را خالي كنيد. سپس با مخلوط گوشت آنها را پر كنيد. درون قابلمه كمي سركه و آب را با هم مخلوط كنيد و دلمه ها را درون آن بچينيد. آنها را روي حرارت ملايم بپزيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۹۷ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست