دلمه كرفس

دلمه كرفس

مواد لازم


• 3 ساقه كرفس

• يك بوته تره فرنگي

• 400 گرم ژامبون

• 400 گرم پنير پيتزا

• 150 گرم خامه فرم‌گرفته

• پودر سير، نمك و فلفل

• روغن سرخ كردني

طرز تهيه


1. ابتدا كرفس ها را خرد و با آب بپزيد. طوري كه فقط نرم شوند، ولي له نشوند. سپس داخل روغن كمي تفت دهيد. ژامبون ها بايد به شكل حلقه اي برش داده شده باشند. تره فرنگي را هم خرد كنيد.

2. كرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول كنيد.

3. ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچينيد. لابه لاي ژامبون ها تره فرنگي بپاشيد. خامه زده شده را روي ژامبون ها بريزيد و پنير رنده شده يا پودر پنير را روي خامه بريزيد. مقداري نمك، فلفل و پودر سير روي مواد بپاشيد.

4. ظرف را تا زماني كه ژامبون ها طلايي رنگ شوند ، داخل فر قرار دهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد