دلمه گوجه فرنگي با ژامبون

مواد لازم

• 4 عدد گوجه فرنگي

• 200 گرم قارچ

• 100 گرم ژامبون گوشت دودي

• 150گرم خامه

• يك عدد پياز

• يك قاشق غذاخوري آرد سفيد

• نمك و فلفل


طرز تهيه

1. گوجه فرنگي ها را بشويد و خشك كنيد. سر گوجه فرنگي ها را ببريد. با قاشق داخل آنها را خالي كنيد و مواد خالي شده را كنار بگذاريد. داخل گوجه ها نمك بپاشيد و آن ها را وارونه بگذاريد تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود.

2. قارچ ها را بشوييد و حلقه حلقه كنيد. پياز را به صورت ريز خرد كنيد. مقداري كره را در ماهي تابه گرم كنيد.

3. قارچ و پياز را در تابه تفت دهيد. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه هاي ريز خرد كنيد و در تابه بريزيد. نمك، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگي ها ( را كه كنار گذاشته بوديد ) به مواد داخل تابه بيفزاييد و تفت دهيد. گوجه فرنگي ها را از مواد پر كنيد و سر گوجه فرنگي ها را بگذاريد. كمي كره روي در گوجه فرنگي ها بگذاريد و در ظرف مناسبي قرار دهيد.

4. آنها را به مدت 10 دقيقه با حرارت 250 درجه سانتي گراد داخل فر بپزيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد