مواد لازم ![]()
• 4 عدد گوجه فرنگي
• 200 گرم قارچ
• 100 گرم ژامبون گوشت دودي
• 150گرم خامه
• يك عدد پياز
• يك قاشق غذاخوري آرد سفيد
• نمك و فلفل
طرز تهيه
1. گوجه فرنگي ها را بشويد و خشك كنيد. سر گوجه فرنگي ها را ببريد. با قاشق داخل آنها را خالي كنيد و مواد خالي شده را كنار بگذاريد. داخل گوجه ها نمك بپاشيد و آن ها را وارونه بگذاريد تا آب موجود در گوجه ها گرفته شود.
2. قارچ ها را بشوييد و حلقه حلقه كنيد. پياز را به صورت ريز خرد كنيد. مقداري كره را در ماهي تابه گرم كنيد.
3. قارچ و پياز را در تابه تفت دهيد. ژامبون ها را به صورت چهار گوشه هاي ريز خرد كنيد و در تابه بريزيد. نمك، فلفل، آرد، خامه و مواد داخل گوجه فرنگي ها ( را كه كنار گذاشته بوديد ) به مواد داخل تابه بيفزاييد و تفت دهيد. گوجه فرنگي ها را از مواد پر كنيد و سر گوجه فرنگي ها را بگذاريد. كمي كره روي در گوجه فرنگي ها بگذاريد و در ظرف مناسبي قرار دهيد.
4. آنها را به مدت 10 دقيقه با حرارت 250 درجه سانتي گراد داخل فر بپزيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۵۰ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست