مواد لازم
• 4 ورقه ژامبون گوشت
• 4 عدد سينه مرغ بدون استخوان
• 125 گرم قارچ
• 1 عدد ساقه كرفس
• 15 گرم خرده نان
• 2 قاشق سوپ خوري سس گوجه فرنگي
• 1 قاشق سوپ خوري سس سويا
• 1 قاشق سوپ خوري روغن مايع
طرز تهيه
1. براي تهيه مخلفات داخل سينه مرغ، قارچ و كرفس را كاملا خرد و همراه با خرده نان تازه با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
2. در پهلوي هر سينه مرغ شكاف بزرگي به سمت پايين ايجاد كنيد. به تدريج آن را باز كنيد، به طوري كه پاكت بزرگي به دست آيد و مخلفات را داخل آن قرار دهيد. دور هر يك از سينه هاي مرغ يك لايه ژامبون بپيچيد.
3. سس گوجه فرنگي، سس سويا و روغن مايع را با هم مخلوط كنيد تا براي جلا دادن دلمه ها از آن استفاده كنيد.
4. سينه هاي مرغ را بر روي كباب پزي كه از قبل گرم شده، به مدت 5 دقيقه كباب كنيد.
5. سپس مقداري از سس گوجه فرنگي را روي دلمه مرغ بماليد و به مدت 5 دقيقه ديگر بگذاريد تا بپزد.
6. سينه هاي مرغ را برگردانيد و پس از 5 دقيقه، همين كار را با ماليدن بقيه مخلوط سس گوجه فرنگي تكرار كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۵ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست