طرز تهيه شنيسل روسي

آماده سازي : 60 دقيقه

پخت : 30 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه شنيسل روسي براي 8 نفر :

سينه مرغ متصل به كتف 2 عدد
پنير پيتزا ورقه اي 4 عدد
كره گياهي 25 گرم
گشنيز خرد شده 2 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري و آرد زعفراني به ميزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 قاشق غذا خوري
آبليمو به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

EXloxblog.comEX

آماده سازي : 60 دقيقه

پخت : 30 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه شنيسل روسي براي 8 نفر :

سينه مرغ متصل به كتف 2 عدد
پنير پيتزا ورقه اي 4 عدد
كره گياهي 25 گرم
گشنيز خرد شده 2 قاشق غذا خوري
آرد سوخاري و آرد زعفراني به ميزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
خامه 1 قاشق غذا خوري
آبليمو به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه شنيسل روسي :
سينه مرغ را با آبليمو و نمك آغشته كرده.

سپس به دو نيم كرده طوري كه بهم وصل باشد و روي آنرا نايلون بكشيد و با استيك كوب آنرا بكوبيد.

و روي ميز كار قرار داده و وسط ان 2 پنير ورقه گذاشته و نيمي از كره و گشنيز بريزيد و دوباره به هم وصل كنيد و كمي با استيك كوب بزنيد.

آرد سوخاري و آرد زعفراني را به ميزان آرد سوخاري دو برابر آرد زعفراني با هم مخلوط كنيد و مرغ را در آن بغلطانيد .تخم مرغ و خامه و نمك را مخلوط كرده و مرغ را در آن بغلطانيد و مجددا در آرد سوخاري و آرد زعفراني بزنيد و در روغن فراوان سرخ كنيد .ميتوانيد در مرحله دوم از كورن فلكس پودر شده هم استفاده كنيد و با آرد سوخاري مخلوط نماييد .حرارت را كم كنيد تا مغز پخت شود.

سپس روي دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و براي اطمينان بيشتر از پخت آن كيوسكي آماده را در ماكروفر براي 5 دقيقه حرارت دهيد . شنيسل روسي را با انواع سس مي توان سرو كرد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد