
مواد لازم :
| گوشت مغز ران 3 بار چرخ شده | 500 گرم |
| سبزي كوفته ريز خرد شده (شامل تره، شبت، ترخون و مرزه) | 400 تا 500 گرم |
| برنج خيس خورده | 1پيمانه |
| مغز باقلا تميز شده | 400 گرم |
| كره | 50 گرم |
| پياز داغ | 3 قاشق سوپخوري |
| آلو | 10 عدد |
| نعناع داغ | 2 قاشق سوپخوري |
| نمك و فلفل و زردچوبه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
ابتدا گوشت و سبزي خرد شده و برنج خيس شده را با نمك و فلفل زردچوبه خوب ورز مي دهيم سپس باقلا را اضافه نموده و كمي ورز داده و به اندازه پرتقال گلوله اي برداشته وسط آن را آلو قرار داده و فشرده مي كنيم تا وا نرود. سپس كره و پياز داغ و كمي زردچوبه را تفت داده و آب ريخته تا جوش آيد و كوفته ها را دانه، دانه در آب قرار داده تا كاملاً پخته شود و با نعناع داغ آن را تزئين مي كنيم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۸۵ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست