اسپاگتي با پنير گوسفندي و نخودسبز

نخود و اسپاگتي را جداگانه آب پز كنيد.

مواد لازم:

نخودسبزپخته - ۲پيمانه

اسپاگتي - نيم كيلوگرم

پنير گوسفندي در تكه هاي كوچك - ۲۲۴گرم

روغن زيتون - ۲قاشق غذاخوري

نمك و فلفل - به اندازه كافي

طرز تهيه:

نخود و اسپاگتي را جداگانه آب پز كنيد.

اسپاگتي را به قابلمه برگردانيد، پنير، روغن زيتون و سه چهارم از يك پيمانه آب اسپاگتي را كه هنگام آبكش كردن نگه داشته ايد، اضافه كنيد و روي حرارت متعادل بپزيد تا پنير آب شود.

در اين مرحله نخود، نمك و فلفل را اضافه كنيد.

در صورت غليظ شدن اسپاگتي مي توان بقيه آب را به آن اضافه كرد، در غير اين صورت سرو شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد