طرز تهيه املت يوناني

مخلوط تخم مرغ را اضافه كنيد اما هم نزنيد و بگذاريد با حرارت كم به مدت ۲۰ دقيقه بپزند.

مواد لازم (براي ۳ نفر) :

۸ عدد تخم مرغ

۱ فنجان پنير پيتزا

۲ قاشق چايخوري آويشن

نمك و فلفل به ميزان دلخواه

EXloxblog.comEX

مخلوط تخم مرغ را اضافه كنيد اما هم نزنيد و بگذاريد با حرارت كم به مدت ۲۰ دقيقه بپزند.

مواد لازم (براي ۳ نفر) :

۸ عدد تخم مرغ

۱ فنجان پنير پيتزا

۲ قاشق چايخوري آويشن

نمك و فلفل به ميزان دلخواه

۴ قاشق چايخوري روغن زيتون

يك دوم فنجان پياز خرد شده

۲ فنجان اسفناج شسته شده.

طرز تهيه :

اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زيتون تفت دهيد و نمك و فلفل را اضافه كنيد.

اسفناج ها بايد نرم شوند سپس از روغن جدا كرده و نگه داريد.

تخم مرغ ها را به همراه پنير، آويشن، نمك و فلفل كاملا هم بزنيد.

با ۲ قاشق ديگر از روغن زيتون پياز را به مدت ۵ دقيقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه كنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد.

سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه كنيد اما هم نزنيد و بگذاريد با حرارت كم به مدت ۲۰ دقيقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن كرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانيه درون فر قرار دهيد تا روي غذا هم حرارت ببيند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد