
مواد اوليه :
| ران مرغ | دو عدد |
| فلفل دلمهاي | يك عدد |
| قارچ | 200 گرم |
| روغن و زعفران | به ميزان لازم |
| زرشك و كره از هر كدام | 50 گرم |
| برنج | دو پيمانه |
| نمك و فلفل | به ميزان لازم |
| شكر | يك قاشق غذاخوري |
طرز تهيه :
قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.
مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد.
فلفل دلمهايهاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد.
بعد از كمي تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد.
زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابهلاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۳۰۱ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست