![]()
سبزي ها را بعد از شستن در آبكشي ريخته تا آب آن كاملا گرفته شود.سپس براي سالاد خرد نماييد.
هميشه براي تهيه سالادهاي سبزي از سبزيجات و ميوه هاي تازه استفاده نماييد تا سالاد شما طراوت بيشتري داشته باشد و مطبوع تر باشد.
اگر در سالاد از كنسرو ماهي يا تخم مرغ ژخته استفاده مي نماييد حتما هنگام سرو سالاد تخم مرغ و كنسرو را اضافه نماييد.
سس سالاد بايد نزديك صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتيكه سس زودتر در سالاد بريزيم سبزيها پلاسيده مي شوند و آب مي اندازند.
سركه سالاد به طور متوسط بايد يك سوم روغن زيتون باشد مگر آنكه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم.
نمك و فلفل را بايد در سركه حل كنيم و بعد روغن روغن زيتون را به آن اضافه نمائيم .
در صورتيكه بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سركه و نمك و فلفل مخلوط مي كنيم ، بعد روغن زيتون را مي ريزيم زيرا در اين صورت ترشي بهتر جذب سيب زميني ميشود.
در صورت مصرف كنسرو قارچ احتياج به سرخ كردن ندارد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۷۵ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست