
قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.
مواد اوليه :
ران مرغ : دو عدد
فلفل دلمهاي : يك عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
روغن و زعفران : به ميزان لازم
زرشك و كره از هر كدام : ۵۰ گرم

قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.
مواد اوليه :
ران مرغ : دو عدد
فلفل دلمهاي : يك عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
روغن و زعفران : به ميزان لازم
زرشك و كره از هر كدام : ۵۰ گرم
برنج : دو پيمانه
نمك و فلفل : به ميزان لازم
شكر : يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.
مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد.
فلفل دلمهايهاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد.
بعد از كمي تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد.
زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابهلاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۷ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست