طرز تهيه قارچ پلو

قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.

مواد اوليه :

ران مرغ : دو عدد

فلفل دلمه‌اي : يك عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

روغن و زعفران : به ميزان لازم

زرشك و كره از هر كدام : ۵۰ گرم

EXloxblog.comEX

قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.

مواد اوليه :

ران مرغ : دو عدد

فلفل دلمه‌اي : يك عدد

قارچ : ۲۰۰ گرم

روغن و زعفران : به ميزان لازم

زرشك و كره از هر كدام : ۵۰ گرم

برنج : دو پيمانه

نمك و فلفل : به ميزان لازم

شكر : يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه :

قارچها را شسته و نگيني خرد كنيد و به همراه كره و كمي روغن روي حرارت گذاشته تا آب آن تبخير شود.

مرغ را جداگانه پخته و ريز كنيد.

فلفل دلمه‌اي‌هاي خردشده را به قارچ اضافه كنيد.

بعد از كمي تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در اين فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذاريد.

زرشك را با كمي روغن، شكر و زعفران براي چند دقيقه روي حرارت بگذاريد بعد از دم كشيدن برنج، مواد را لابه‌لاي آن ريخته و در آخر روي برنج را با زرشك تزيين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد