![]()
مواد لازم
• 1 عدد كلم ( 1 كيلوگرم)
• نيم كيلوگرم گوشت سينه مرغ خرد كرده
• ۳ عدد سيب زميني كوچك پخته و رنده شده
• يكسوم قاشق چايخوري زنجبيل
• ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
• ۵ عدد پيازچه خرد شده

مواد لازم
• 1 عدد كلم ( 1 كيلوگرم)
• نيم كيلوگرم گوشت سينه مرغ خرد كرده
• ۳ عدد سيب زميني كوچك پخته و رنده شده
• يكسوم قاشق چايخوري زنجبيل
• ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
• ۵ عدد پيازچه خرد شده
• نمك و فلفل
• ۲ حبه سير رنده شده
طرز تهيه
1. يك قابلمه بزرگ را آب كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا آب جوش آيد، ۳ قاشق غذاخوري پر نمك داخل آن بريزيد. كلم را باز كنيد و چند ثانيه داخل آب جوش بريزيد تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنيد و روي دستمال حوله اي قرار دهيد تا كاملا خشك شوند.
2. سينه مرغ، قارچ و پيازچه ها را خرد كنيد و سيب زميني را رنده كنيد و وسط كلم را ريز خرد كنيد. يك ليوان از اين مواد را در ظرفي بريزيد و نمك، فلفل، زنجبيل و سير را اضافه كنيد و با دست ورز دهيد.
3. برگ هاي آماده را برداريد و يك يا دو قاشق غذاخوري از مواد را در ميان آنها قرار دهيد و كلم را بپيچيد. دلمه هاي پيچيده شده را داخل يك توري فلزي مخصوص بخارپز بچينيد و داخل قابلمه اي كه در آن آب است قرار دهيد. در ظرف را ببنديد و حدود 2 ساعت روي حرارت ملايم با بخار آب دلمه ها را بپزيد.
4. براي سس روي دلمه، 1عدد پياز بزرگ خرد شده را با ۲ قاشق غذاخوري روغن تفت دهيد. سپس ۲۰۰ گرم قارچ ريز شده را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا طلايي شوند.
5. حدود يك و نيم ليوان آب به آن اضافه و يك عدد سيب زميني كوچك را با رنده ريز خرد و به آن اضافه كنيد. آنها را روي حرارت ملايم هم بزنيد تا غليظ شود، سپس ۲ قاشق غذاخوري خامه به آن اضافه كنيد. سس آماده است و مي توانيد آن را روي دلمه ها بريزيد و سرو كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۲ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست