![]()
مواد لازم
• ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت (۱۰ تا ۱۲ عدد)
• ۱ عدد ليمو ترش
• ۱ قاشق چايخوري پودر سير يا سير له شده
• نصف پيمانه آب ماهي
• ۲ قاشق سوپخوري پيازچه خرد شده
• ۴ عدد فيله ماهي ( هر كدام ۱۵۰ گرم)
• نمك و فلفل
• ۱۰۰ گرم پنيرخامه اي
طرز تهيه
1. در يك كاسه متوسط، آب ليمو ترش، سير له شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. قطعات ماهي را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذاريد تا طعم بگيرد.
2. برگ هاي اسفناج را ۳۰ ثانيه در آب گرم بگذاريد تا نرم شوند سپس زير آب سرد بشوييد تا تازه شوند. برگ هاي اسفناج را در سيني پهن كنيد و فيله هاي ماهي را روي اسفناج ها بچينيد و آنها را لوله كنيد.
3. ماهي هاي آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه داخل بخار پز بپزيد. آب ماهي را با پنير خامه ايي و پيازچه خرد شده روي حرارت ملايم بگذاريد تا فقط گرم شود. دلمه ماهي را داخل ظرف مناسبي بچينيد و سس پنير و پيازچه را روي آن بريزيد. مدت زمان پخت نيم ساعت است.
![]()
مواد لازم
• ۱۰۰ گرم برگ اسفناج درشت (۱۰ تا ۱۲ عدد)
• ۱ عدد ليمو ترش
• ۱ قاشق چايخوري پودر سير يا سير له شده
• نصف پيمانه آب ماهي
• ۲ قاشق سوپخوري پيازچه خرد شده
• ۴ عدد فيله ماهي ( هر كدام ۱۵۰ گرم)
• نمك و فلفل
• ۱۰۰ گرم پنيرخامه اي
طرز تهيه
1. در يك كاسه متوسط، آب ليمو ترش، سير له شده، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد. قطعات ماهي را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذاريد تا طعم بگيرد.
2. برگ هاي اسفناج را ۳۰ ثانيه در آب گرم بگذاريد تا نرم شوند سپس زير آب سرد بشوييد تا تازه شوند. برگ هاي اسفناج را در سيني پهن كنيد و فيله هاي ماهي را روي اسفناج ها بچينيد و آنها را لوله كنيد.
3. ماهي هاي آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه داخل بخار پز بپزيد. آب ماهي را با پنير خامه ايي و پيازچه خرد شده روي حرارت ملايم بگذاريد تا فقط گرم شود. دلمه ماهي را داخل ظرف مناسبي بچينيد و سس پنير و پيازچه را روي آن بريزيد. مدت زمان پخت نيم ساعت است.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۱ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست