كتلت روسي،يك كتلت جديد و خوشمزه

آموزش تهيه كتلت روسي:مشخصه كتلت روسي اينه كه از تركيب گوشت چرخ كرده با پياز و سير، همراه با نون نرم شده در شير درست مي شه. اين كتلت گاهاً به صورت ساندويچ هم تهيه مي شه ولي معمولاً همراه با سيب زميني سرخ كرده يا پوره سيب زميني و يا در كنار پاستا سرو مي شه. از اونجا كه بيشترين بافت اين كتلت از گوشت تشكيل مي شه مزه اي شبيه به همبرگر داره كه اگه مايل باشيد مي تونين در تهيه اون با ما همراه باشيد:


مواد لازم:

::گوشت چرخ كرده بدون چربي يا كم چرب ٥٠٠ گرم
::نان باگت يا تست ١٠٠ گرم (حدوداً ٥ - ٤ برش متوسط)
::شير نسبتاً گرم ١ پيمانه
::تخم مرغ ١ تا ٢ عدد

EXloxblog.comEX


آموزش تهيه كتلت روسي:مشخصه كتلت روسي اينه كه از تركيب گوشت چرخ كرده با پياز و سير، همراه با نون نرم شده در شير درست مي شه. اين كتلت گاهاً به صورت ساندويچ هم تهيه مي شه ولي معمولاً همراه با سيب زميني سرخ كرده يا پوره سيب زميني و يا در كنار پاستا سرو مي شه. از اونجا كه بيشترين بافت اين كتلت از گوشت تشكيل مي شه مزه اي شبيه به همبرگر داره كه اگه مايل باشيد مي تونين در تهيه اون با ما همراه باشيد:


مواد لازم:

::گوشت چرخ كرده بدون چربي يا كم چرب ٥٠٠ گرم
::نان باگت يا تست ١٠٠ گرم (حدوداً ٥ - ٤ برش متوسط)
::شير نسبتاً گرم ١ پيمانه
::تخم مرغ ١ تا ٢ عدد
::پياز ١ عدد بزرگ
::سير ٣ حبه
::نمك، فلفل، ادويه به ميزان لازم
::زيره سبز در صورت تمايل


طرز تهيه:

ابتدا شير رو روي نانها ريخته تا خوب خيس خورده و نرم بشن. پياز و سير رو تا حدي خرد كرده و در غذاساز، چرخ گوشت يا ترجيحاً بلندر كاملاً له مي كنيم. بعد مخلوط شير و نان رو هم اضافه و دوباره دستگاه رو روشن مي كنيم.


وقتي خوب مخلوط شد، مايه رو داخل ظرفي ريخته و گوشت چرخ كرده، يكي از تخم مرغ ها و نمك و فلفل و ادويه رو اضافه مي كنيم و خوب با دست ورز مي ديم. در صورتي كه احساس كرديم موادمون چسبندگي لازم رو نداره، تخم مرغ دوم رو هم اضافه مي كنيم كه براي من همون يه تخم مرغ كافي بود.


نحوه فرم دادن كتلت:
هر كسي كتلت رو به نحوي شكل مي ده. اونچه من از مادرم ياد گرفتم اينه كه اولاً موقع شكل دادن به كتلت حوصله و وقت كافي داشته باشيم تا همه كتلت ها يك اندازه و يك شكل در بيان، و ديگه اينكه سرِ بالايي كتلت بايد كمي باريك تر و تيز تر از قسمت پائيني باشه (تقريباً چيزي شبيه به تخم مرغ) كه در تصوير زير نحوه فرم دادن اون رو نشون داده ام. البته در اين مورد بخصوص، چون كتلت ما روسي است ترجيحاً اون رو به سبك خودشون كه معمولاً گرد است فرم مي ديم.
جناب كفايي هم در اين پست روش خودشون رو براي فرم دادن كتلت توضيح داده اند كه خوب است بدونين.


نهايتاً به هر روش، كتلت ها رو فرم داده، در روغن سرخ مي كنيم و كتلت ما آماده است.

نكته:
:: اين كتلت بايد در روغن فراوان و داغ سرخ بشه، ممكن است بخاطر بافت اين كتلت كه بيشتر از گوشت تشكيل شده لايه اي از آبِ گوشت كف ماهتيابه جرم بگيره كه بد نيست ظرف رو عوض كنيم تا اضافه هاي اون به كتلتهاي در حال سرخ شدنمون نچسبه.


::زيره سبز يكي از طعم دهنده هاي اصلي اين كتلت است، من نداشتم ولي در صورتي كه با طعم زيره مشگلي نداشته باشيد بهتره از اون هم استفاده كنين.


::از هر وسيله اي استفاده مي كنين بايد مراقب باشين پياز و سير كاملاً له بشن تا موقع خوردن زير دندون حس نشن. در اين مورد چرخ گوشت و بلندر بهتر از غذاساز عمل مي كنه. اگه بلندر ندارين با رنده خيلي ريز سير و پياز رو رنده كنين در حدي كه پوره بشن و بعد همه مواد رو خوب با هم ورز بدين.


::با اين مقدار مواد حدوداً ١٢ عدد كتلت متوسط خواهيم داشت.


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد