
اين سالاد خوشرنگ و تند و تيز با ظاهر و طعم دوست داشتنياش شما را مجذوب خود ميكند. مطمئن باشيد اگر يكدفعه اين سالاد را درست كنيد، به جمع طرفداران اين سالاد ميپيونديد.يك سالاد جديد با بافتي شبيه سالاد الويه كه تنوعي براي برنامه غذايي خانواده بهحساب ميآيد؛ آنرا ساندويچ كرده و نوش جان كنيد.
مناسب براي :6 نفر
زمان آماده سازي : كمتر از 1 ساعت
اين سالاد همراه خيارشور يك ساندويچ بسيار خوشمزه است.
براي تهيه سالاد مرغ قفقازي بهتر است از سينه مرغ يا قرقاول استفاده كنيد تا طعم مرغ را بهطور كامل به سالاد منتقل كند.اين سالاد بهخوبي تا 4 روز قابل نگهداري در يخچال است.حداكثر 50 دقيقه زمان براي آماده كردن سالاد مرغ قفقازي نياز داريد و براي 6 نفر كافي است.
براي اين مقدار غذا از 2 عدد سينه كامل مرغ استفاده شده است.

اين سالاد خوشرنگ و تند و تيز با ظاهر و طعم دوست داشتنياش شما را مجذوب خود ميكند. مطمئن باشيد اگر يكدفعه اين سالاد را درست كنيد، به جمع طرفداران اين سالاد ميپيونديد.يك سالاد جديد با بافتي شبيه سالاد الويه كه تنوعي براي برنامه غذايي خانواده بهحساب ميآيد؛ آنرا ساندويچ كرده و نوش جان كنيد.
مناسب براي :6 نفر
زمان آماده سازي : كمتر از 1 ساعت
اين سالاد همراه خيارشور يك ساندويچ بسيار خوشمزه است.
براي تهيه سالاد مرغ قفقازي بهتر است از سينه مرغ يا قرقاول استفاده كنيد تا طعم مرغ را بهطور كامل به سالاد منتقل كند.اين سالاد بهخوبي تا 4 روز قابل نگهداري در يخچال است.حداكثر 50 دقيقه زمان براي آماده كردن سالاد مرغ قفقازي نياز داريد و براي 6 نفر كافي است.
براي اين مقدار غذا از 2 عدد سينه كامل مرغ استفاده شده است.
سالاد مرغ قفقازي
مواد لازم سالاد مرغ قفقازي:
آب مرغ : 1.5 ليتر
سينه مرغ : 2 عدد
گردو : ½1 پيمانه
سير : 3 حبه
نان تست : 2 برش
ليمو ترش : 1 عدد
روغن زيتون : 4 قاشق سوپخوري
پيازچه : 2 قاشق سوپخوري
جعفري : 2 قاشق سوپخوري
پاپريكا : 4 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز چيلي : 1 قاشق چايخوري
نمك : به مقدار دلخواه
فلفل سياه : به مقدار دلخواه
طرز تهيه سالاد مرغ قفقازي:
سينه مرغ را از وسط برش ميزنيم.
ظرف آب مرغ را بر روي شعله كم قرارداده سينههاي مرغ را اضافه ميكنيم. آب مرغ بايد بهطور كامل سينهها را بپوشاند (در صورت لزوم كمي آب اضاقه ميكنيم).
سينه مرغ را همراه با آب مرغي كه ادويهجات به آن اضافه شده و معطرشده، روي شعله كم قرار ميدهيم تا آرام بپزد.
در اين بين روغن زيتون را در يك قابلمه كوچك بر روي حرارت پايين گذاشته و فلفل پاپريكا را اضافه ميكنيم. هم ميزنيم تا جايي كه عطر فلفل بلند شود سپس از روي حرارت برميداريم.
نان را در تكههاي درشت خرد كرده و در كاسه ميريزيم. با ملاقه حدود يك يا دو پيمانه از آب مرغ را برداشته و بر روي تكههاي نان ميريزيم.
گردو، سير، پيازچه و جعفري را ريز ميكنيم.
نيم پيمانه از گردو را در يك كاسه جدا ريخته، پيازچه و 1 قاشق سوپخوري از جعفري را به آن اضافه ميكنيم.
باقيمانده گردو را همراه با سير، فلفل قرمز چيلي، حدود 1 قاشق چايخوري نمك، تكههاي نان خيس خورده در آّب مرغ و باقيمانده جعفري در غذاساز ميريزيم تا با هم تركيب شوند. در انتها نمك آن را امتحان ميكنيم.
گوشت سينه پختهشده را به صورت باريك و نازك خرد ميكنيم.
مرغ خرد شده را به جعفري، پيازچه و گردويي كه قبلا در كاسه ريخته بوديم اضافه ميكنيم.
مخلوط بدست آمده از غذاساز را در كاسه محتوي مرغ ريخته و آرام هم ميزنيم تا كاملا با هم تركيب شوند. فلفل سياه و آب ليمو (روش آب گيري ليمو ترش) را اضافه كرده و يكبار ديگر هم ميزنيم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۲ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست