سالاد مرغ قفقازي

اين سالاد خوشرنگ و تند و تيز با ظاهر و طعم دوست داشتني‌اش شما را مجذوب خود مي‌كند. مطمئن باشيد اگر يك‌دفعه اين سالاد را درست كنيد، به جمع طرفداران اين سالاد مي‌پيونديد.يك سالاد جديد با بافتي شبيه سالاد الويه كه تنوعي براي برنامه غذايي خانواده به‌حساب مي‌آيد؛ آنرا ساندويچ كرده و نوش جان كنيد.

مناسب براي :6 نفر

زمان آماده سازي : كمتر از 1 ساعت

اين سالاد همراه خيارشور يك ساندويچ بسيار خوشمزه است.
براي تهيه سالاد مرغ قفقازي بهتر است از سينه مرغ يا قرقاول استفاده كنيد تا طعم مرغ را به‎طور كامل به سالاد منتقل كند.اين سالاد به‌خوبي تا 4 روز قابل نگهداري در يخچال است.حداكثر 50 دقيقه زمان براي آماده كردن سالاد مرغ قفقازي نياز داريد و براي 6 نفر كافي است.

براي اين مقدار غذا از 2 عدد سينه كامل مرغ استفاده شده است.

EXloxblog.comEX

اين سالاد خوشرنگ و تند و تيز با ظاهر و طعم دوست داشتني‌اش شما را مجذوب خود مي‌كند. مطمئن باشيد اگر يك‌دفعه اين سالاد را درست كنيد، به جمع طرفداران اين سالاد مي‌پيونديد.يك سالاد جديد با بافتي شبيه سالاد الويه كه تنوعي براي برنامه غذايي خانواده به‌حساب مي‌آيد؛ آنرا ساندويچ كرده و نوش جان كنيد.

مناسب براي :6 نفر

زمان آماده سازي : كمتر از 1 ساعت

اين سالاد همراه خيارشور يك ساندويچ بسيار خوشمزه است.
براي تهيه سالاد مرغ قفقازي بهتر است از سينه مرغ يا قرقاول استفاده كنيد تا طعم مرغ را به‎طور كامل به سالاد منتقل كند.اين سالاد به‌خوبي تا 4 روز قابل نگهداري در يخچال است.حداكثر 50 دقيقه زمان براي آماده كردن سالاد مرغ قفقازي نياز داريد و براي 6 نفر كافي است.

براي اين مقدار غذا از 2 عدد سينه كامل مرغ استفاده شده است.

سالاد مرغ قفقازي

مواد لازم سالاد مرغ قفقازي:

آب مرغ : 1.5 ليتر

سينه مرغ : 2 عدد

گردو : ½1 پيمانه

سير : 3 حبه

نان تست : 2 برش

ليمو ترش : 1 عدد

روغن زيتون : 4 قاشق سوپ‎خوري

پيازچه : 2 قاشق سوپ‎خوري

جعفري : 2 قاشق سوپ‎خوري

پاپريكا : 4 قاشق چاي‎خوري

پودر فلفل قرمز چيلي : 1 قاشق چاي‎خوري

نمك : به مقدار دلخواه

فلفل سياه : به مقدار دلخواه

طرز تهيه سالاد مرغ قفقازي:

سينه مرغ را از وسط برش مي‎زنيم.

ظرف آب مرغ را بر روي شعله كم قرارداده سينه‎هاي مرغ را اضافه مي‎كنيم. آب مرغ بايد به‎طور كامل سينه‎ها را بپوشاند (در صورت لزوم كمي آب اضاقه مي‎كنيم).

سينه مرغ را همراه با آب مرغي كه ادويه‌جات به آن اضافه شده و معطرشده، روي شعله كم قرار مي‌دهيم تا آرام بپزد.


در اين بين روغن زيتون را در يك قابلمه كوچك بر روي حرارت پايين گذاشته و فلفل پاپريكا را اضافه مي‎كنيم. هم مي‌زنيم تا جايي كه عطر فلفل بلند شود سپس از روي حرارت برمي‌داريم.


نان را در تكه‎هاي درشت خرد كرده و در كاسه مي‎ريزيم. با ملاقه حدود يك يا دو پيمانه از آب مرغ را برداشته و بر روي تكه‎هاي نان مي‎ريزيم.
گردو، سير، پيازچه و جعفري را ريز مي‎كنيم.


نيم پيمانه از گردو را در يك كاسه جدا ريخته، پيازچه و 1 قاشق سوپ‎خوري از جعفري را به آن اضافه مي‎كنيم.


باقي‎مانده گردو را همراه با سير، فلفل قرمز چيلي، حدود 1 قاشق چاي‎خوري نمك، تكه‎هاي نان خيس خورده در آّب مرغ و باقي‎مانده جعفري در غذاساز مي‎ريزيم تا با هم تركيب شوند. در انتها نمك آن را امتحان مي‎كنيم.


گوشت سينه پخته‌شده را به صورت باريك و نازك خرد مي‎كنيم.


مرغ خرد شده را به جعفري، پيازچه و گردويي كه قبلا در كاسه ريخته بوديم اضافه مي‌كنيم.


مخلوط بدست آمده از غذاساز را در كاسه محتوي مرغ ريخته و آرام هم مي‎زنيم تا كاملا با هم تركيب شوند. فلفل سياه و آب ليمو (روش آب گيري ليمو ترش) را اضافه كرده و يكبار ديگر هم مي‎زنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد