
ابتدا گوشت را به شكل برشهاي انگشتي خرد كرده و به سويا سس آغشته ميكنيم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.
مواد لازم:
- فيله گوساله: يك كيلوگرم
- هويج: 4 عدد
- فلفل دلمهاي: 3 عدد سبز و زرد و قرمز

ابتدا گوشت را به شكل برشهاي انگشتي خرد كرده و به سويا سس آغشته ميكنيم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.
مواد لازم:
- فيله گوساله: يك كيلوگرم
- هويج: 4 عدد
- فلفل دلمهاي: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
- لوبياسبز: 300 گرم
- قارچ دكمهاي: 500 گرم
- پــودر پياز: يك قاشـــق چايخوري
- پودر كاري و آويشن: از هر كدام نوك كارد
- سويا سس: 5 تا 6 قاشق غذاخوري
- تاي سس: به ميزان لازم (براي آماده كردن تاي سس در منزل مراجعه شود به صفحه
- دايرة المعارف)
روش تهيه:
1. ابتدا گوشت را به شكل برشهاي انگشتي خرد كرده و به سويا سس آغشته ميكنيم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم.
2. قارچ را جداگانه تفت ميدهيم تا جايي كه آب آن كشيده شده و سرخ شود. لوبيا سبز و هويج را نيز به شكل خلالي باريك و بلند خرد كرده و آبپز يا بخارپز ميكنيم.
3. گوشتها را داخل تابهاي چدني كه آن را خيلي داغ كردهايم با كمي روغن و حرارت خيلي زياد استيكي ميكنيم و سبزيجات آماده شده را داخل گوشت ريخته و چند دقيقه همه را با هم تفت ميدهيم. اگر نمك مواد كم بود، سويا سس اضافه ميكنيم. وقتي تفت دادن مواد به اندازه شد ادويهها و پودر پياز را اضافه ميكنيم و خيلي كم تفت ميدهيم تا طعم ادويهها تغيير نكند.
4. در نهايت تاي سس را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو ميكنيم. ميتوان اين خوراك را داخل نان والوان بزرگ هم سرو كرد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۷ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست