مغولـين چيه؟

ابتدا گوشت را به شكل برش‌هاي انگشتي خرد كرده و به سويا سس آغشته مي‌كنيم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم.

مواد لازم:

  • فيله گوساله: يك كيلوگرم
  • هويج: 4 عدد
  • فلفل دلمه‌اي: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
EXloxblog.comEX

ابتدا گوشت را به شكل برش‌هاي انگشتي خرد كرده و به سويا سس آغشته مي‌كنيم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم.

مواد لازم:

  • فيله گوساله: يك كيلوگرم
  • هويج: 4 عدد
  • فلفل دلمه‌اي: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
  • لوبياسبز: 300 گرم
  • قارچ دكمه‌اي: 500 گرم
  • پــودر پياز: يك قاشـــق چاي‌خوري
  • پودر كاري و آويشن: از هر كدام نوك كارد
  • سويا سس: 5 تا 6 قاشق غذاخوري
  • تاي سس: به ميزان لازم (براي آماده كردن تاي سس در منزل مراجعه شود به صفحه
  • دايرة المعارف)

روش تهيه:

1. ابتدا گوشت را به شكل برش‌هاي انگشتي خرد كرده و به سويا سس آغشته مي‌كنيم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل يخچال قرار مي‌دهيم.

2. قارچ را جداگانه تفت مي‌دهيم تا جايي كه آب آن كشيده شده و سرخ شود. لوبيا سبز و هويج را نيز به شكل خلالي باريك و بلند خرد كرده و آبپز يا بخارپز مي‌كنيم.

3. گوشت‌ها را داخل تابه‌اي چدني كه آن را خيلي داغ كرده‌ايم با كمي روغن و حرارت خيلي زياد استيكي مي‌كنيم و سبزيجات آماده شده را داخل گوشت ريخته و چند دقيقه همه را با هم تفت مي‌دهيم. اگر نمك مواد كم بود، سويا سس اضافه مي‌كنيم. وقتي تفت دادن مواد به اندازه شد ادويه‌ها و پودر پياز را اضافه مي‌كنيم و خيلي كم تفت مي‌دهيم تا طعم ادويه‌ها تغيير نكند.

4. در نهايت تاي سس را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو مي‌كنيم. مي‌توان اين خوراك را داخل نان والوان بزرگ هم سرو كرد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد