
مواد لازم :
| سينه مرغ بدون استخوان | 3 عدد |
| نمك | نصف قاشق چايخوري |
| فلفل سياه | ¼ قاشق چايخوري |
| پنير بز با سير و سبزيجات | 85 گرم |
| برگ اسفناج تازه | 28 گرم |
| فلفل قرمز كبابي | ¾ پيمانه |
| پيازچه خرد شده | يك عدد |
| پستو يا سس گوجه فرنگي | نصف پيمانه |

مواد لازم :
| سينه مرغ بدون استخوان | 3 عدد |
| نمك | نصف قاشق چايخوري |
| فلفل سياه | ¼ قاشق چايخوري |
| پنير بز با سير و سبزيجات | 85 گرم |
| برگ اسفناج تازه | 28 گرم |
| فلفل قرمز كبابي | ¾ پيمانه |
| پيازچه خرد شده | يك عدد |
| پستو يا سس گوجه فرنگي | نصف پيمانه |
طرز تهيه :
فر را با دماي 400 درجه فارنهايت روشن كنيد. سينههاي مرغ را از وسط دو نيم كنيد. آنها را درون پلاستيك بگذاريد. با كمك بيفتككوب روي آنها ضربه بزنيد تا نازك و باريك شوند. يك طرف مرغها را نمك و فلفل سياه بزنيد. روي آنها پنير قرار دهيد. البته پنير را در مركز مرغها بگذاريد تا از لبهها بيرون نزند. روي آنها برگهاي اسفناج، فلفل و پيازچه قرار دهيد.
مواد را به آرامي فشار دهيد و با احتياط مرغها را رول كنيد و انتهاي كار، با كمك خلال دندان آن را در جاي خود محكم كنيد.
پستو گوجهفرنگي را روي مرغها بماليد و آنها را در يك ظرف پيركس مستطيلي بچينيد. سپس آنها را به مدت 25 تا 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا مرغها پخته شوند. ولي مراقب باشيد خيلي خشك نشوند.
پس از پخت خلالهاي دندان را خارج كنيد و سرو كنيد.
براي اينكه پنير بز طعم سير و سبزيجات داشته باشد، يك حبه سير رنده شده را به همراه 1/8 قاشق چايخوري پودر آويشن به پنير اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۷ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست