طرز تهيه لازانيا با تخم مرغ

كف ظرف پيركس را چرب كنيد و يك رديف لازانيا بچينيد.كمي كره آب شده روي آنها بماليد.

مواد لازم براي ۴ نفر :

گوشت چرخ كرده : ۲۵۰ گرم

سوسيس يا ژامبون : ۱۰۰ گرم

سير : ۴ حبه

EXloxblog.comEX

كف ظرف پيركس را چرب كنيد و يك رديف لازانيا بچينيد.كمي كره آب شده روي آنها بماليد.

مواد لازم براي ۴ نفر :

گوشت چرخ كرده : ۲۵۰ گرم

سوسيس يا ژامبون : ۱۰۰ گرم

سير : ۴ حبه

سبزي معطر شامل ترخون، ريحان و جعفري : ۱۰۰ گرم

پنير صبحانه : ۲۰۰ گرم

گوجه‌فرنگي : ۳ عدد

لازانيا يك بسته : ۵۰۰ گرمي

پياز كوچك : يك عدد

تخم‌مرغ : ۲ عدد

پنير پيتزا : ۱۰۰ گرم

كره و روغن : به ميزان لازم

سس سفيد : يك ليوان

طرز تهيه :

ابتدا لازانيا را با آب بپزيد و صاف كنيد و روي يك پارچه تميز بگذاريد تا خشك شود.

پياز و سير خرد شده را سرخ كنيد.

گوشت را اضافه كرده و گوجه‌ها را فيله كرده و خرد كنيد.

ژامبون‌ها و سوسيس را هم به همان اندازه ريز كنيد و با گوشت تفت دهيد.

تخم‌مرغ‌ها را آب پز كرده و حلقه‌اي برش بزنيد.

كف ظرف پيركس را چرب كنيد و يك رديف لازانيا بچينيد.كمي كره آب شده روي آنها بماليد.

بعد ورقه‌هاي تخم‌مرغ را روي لازانيا بچينيد و روي آنها گوشت و مواد تفت داده شده بريزيد.

سبزي‌هاي خرد شده را همراه پنير روي مواد بپاشيد.

بعد يك لايه ديگر ورقه‌هاي لازانيا بچينيد و بقيه مواد را هم لايه به لايه بريزيد و به همين ترتيب تمام مواد را در ظرف جاي دهيد.

سس را روي مواد بريزيد و بعد پنير رنده شده را اضافه كنيد و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقيقه با حرارت ۲۰۰ درجه بگذاريد تا روي آن طلايي رنگ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد