دلمه سوسيس و آلو


مواد لازم

• هشت عدد سوسيس گوشت دودي

• دو قاشق غذاخوري سس خردل

• 24 عدد آلو برقاني خشك بدون هسته (خيس خورده)

• هشت ورق ژامبون گوشت

• يك قاشق غذاخوري كره نرم شده

EXloxblog.comEX



مواد لازم


• هشت عدد سوسيس گوشت دودي

• دو قاشق غذاخوري سس خردل

• 24 عدد آلو برقاني خشك بدون هسته (خيس خورده)

• هشت ورق ژامبون گوشت

• يك قاشق غذاخوري كره نرم شده


طرز تهيه


1. سوسيس‌ها را با كمك يك چاقوي تيز از پهلو شكاف بدهيد، اين شكاف بايد تا عمق سوسيس برود. داخل شكاف سوسيس‌ها را سس خردل بماليد و درون هر يك، سه عدد آلو قرار دهيد.

2. دور سوسيس‌هاي پر شده را با ورقه‌هاي ژامبون بپيچيد و محكم كنيد. براي محكم‌تر شدن مي‌توانيد دور دلمه‌ها را با نخ تميزي محكم كنيد.

3. فر را از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد يا 260 درجه فارنهايت روشن كنيد تا داغ شود، اطراف سوسيس‌ها را با كره چرب كنيد و آنها را درون سيني فر بچينيد. سيني را به مدت 15 الي 18 دقيقه يا تا زماني كه دلمه‌هاي سوسيس طلايي شوند، درون فر قرار دهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد