
مواد لازم
• 200 گرم گوشت گوساله
• 1/4 پيمانه روغن يا كره
• 2 تا 3 قاشق سوپخوري پياز سرخ كرده
• نصف قاشق چايخوري فلفل سياه

مواد لازم
• 200 گرم گوشت گوساله
• 1/4 پيمانه روغن يا كره
• 2 تا 3 قاشق سوپخوري پياز سرخ كرده
• نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
• 100گرم سبزي دلمه خرد شده
• نصف قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي
• 1 قاشق چايخوري نمك
• 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب ليموترش
• 1 قاشق سوپخوري شكر
• 1/3 پيمانه برنج
• 1 پيمانه آب گوشت
• 3 تا 4 عدد پياز درشت
• 2 پيمانه آب براي پخت دلمه
طرز تهيه
1. گوشت را بسيار ريز خرد كنيد. كره را در تابه اي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و سبزي دلمه و رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد و خوب تفت دهيد. در آخر، نمك، آب ليمو و شكر را نيز اضافه كنيد و پس از يكي دو تفت، برنج شسته شده و خيس كرده را همراه يك پيمانه آب گوشت به مواد اضافه كنيد.
2. اجازه دهيد مايه با در بسته و حرارت ملايم بجوشد و آب آن كشيده شود.
3. پيازها را پوست بگيريد و داخل آن را خوب خالي كنيد .سپس با مايه گوشت داخل آن را پر كنيد. همين طور مي توانيد پيازها را از وسط طوري قاچ كنيد كه برش چاقوي شما به انتهاي پياز نرسد و اين پياز را داخل آب جوش بيندازيد تا بپزد و نرم شود.
4. سپس آن را لايه لايه كنيد و كمي از مايه گوشتي داخل آن را بريزيد و آن را بپيچيد و داخل قابلمه بچينيد. در هر دو صورت 2 پيمانه آب روي پيازها بريزيد و در ظرف را بگذاريد و پيازها را يك ساعت با حرارت ملايم بپزيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۷۲ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست