دلمه كلم برگ مجلسي



مواد لازم


• يك عدد كلم برگ

• 250 گرم سبزي دلمه



EXloxblog.comEX

مواد لازم

• يك عدد كلم برگ

• 250 گرم سبزي دلمه

• يك پيمانه برنج

• 250 گرم گوشت چرخ كرده

• نصف پيمانه پيازداغ

• نصف پيمانه لپه

• چهار قاشق غذاخوري زرشك

• خلال پسته و بادام

• 5 قاشق غذاخوري شكر

• نصف پيمانه آب ليمو

• 100 گرم روغن يا كره

• 1/4 پيمانه زعفران دم كرده

• نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين


طرز تهيه

1. كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ ها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كنيد و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه بپزيد و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.

2. زرشك ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد.

3. برگ هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد