
مواد لازم
• يك عدد كلم برگ
• 250 گرم سبزي دلمه

مواد لازم
• يك عدد كلم برگ
• 250 گرم سبزي دلمه
• يك پيمانه برنج
• 250 گرم گوشت چرخ كرده
• نصف پيمانه پيازداغ
• نصف پيمانه لپه
• چهار قاشق غذاخوري زرشك
• خلال پسته و بادام
• 5 قاشق غذاخوري شكر
• نصف پيمانه آب ليمو
• 100 گرم روغن يا كره
• 1/4 پيمانه زعفران دم كرده
• نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين
طرز تهيه
1. كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ ها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كنيد و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه بپزيد و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
2. زرشك ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد.
3. برگ هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
• يك عدد كلم برگ
• 250 گرم سبزي دلمه
• يك پيمانه برنج
• 250 گرم گوشت چرخ كرده
• نصف پيمانه پيازداغ
• نصف پيمانه لپه
• چهار قاشق غذاخوري زرشك
• خلال پسته و بادام
• 5 قاشق غذاخوري شكر
• نصف پيمانه آب ليمو
• 100 گرم روغن يا كره
• 1/4 پيمانه زعفران دم كرده
• نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين
طرز تهيه
1. كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ ها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كنيد و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه بپزيد و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
2. زرشك ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد.
3. برگ هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۵۲ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست