طرز تهيه كيك پودينگ موكا

كيك پودينگ موكا, نحوه پخت كيك پودينگ موكا


مواد لازم :

آرد يك پيمانه
پودر كاكائو يك پيمانه
بكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
شكر سفيد سه چهارم پيمانه
شير پرچرب يك پيمانه
شكر قهوه اي سه چهارم پيمانه
كره بدون نمك آب شده و خنك شده 115 گرم
نمك يك چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ بزرگ يك عدد
وانيل كمي
قهوه دم كرده سه چهارم پيمانه
EXloxblog.comEX

كيك پودينگ موكا, نحوه پخت كيك پودينگ موكا


مواد لازم :

آرد يك پيمانه
پودر كاكائو يك پيمانه
بكينگ پودر 2 قاشق مرباخوري
شكر سفيد سه چهارم پيمانه
شير پرچرب يك پيمانه
شكر قهوه اي سه چهارم پيمانه
كره بدون نمك آب شده و خنك شده 115 گرم
نمك يك چهارم قاشق مرباخوري
تخم مرغ بزرگ يك عدد
وانيل كمي
قهوه دم كرده سه چهارم پيمانه

طرز تهيه :
_ فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.*يك قالب چهارگوش را با كره كمي چرب كنيد و كنار بگذاريد.
_ آرد، سه چهارم پيمانه پودر كاكائو، بكينگ پودر و نمك را هم بزنيد تا يكدست شود.

_ در ظرف ديگر، نصف پيمانه شكر سفيد، شير، كره، تخم مرغ و وانيل را با هم مخلوط كنيد. سپس به مخلوط آرد اضافه كنيد و هم بزنيد.
_ مايه به دست آمده كاملا يكدست نخواهد بود.

_ مايه را در قالب بريزيد و صاف كنيد.
_ بقيه پودر كاكائو، شكر سفيد و شكر قهوه اي را با هم مخلوط كنيد و روي مايه بريزيد. قهوه را نيز روي آن بريزيد و هم نزنيد.

_ قالب را به مدت ۲۵دقيقه در فر بگذاريد تا كيك پف كند و كناره آن كمي سفت اما وسط آن كمي شل باشد.
_ آن را از فر دربياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد