ترشي گردو

ترشي گردو

ترشي گردو

براي تهيه ترشي گردو بايد از گردوهاي تازه كه كاملا سبز و پوست دوم نبسته است استفاده كرد كه درشتي آن تقريبا به اندازه يك فندق است.

EXloxblog.comEX

ترشي گردو

ترشي گردو

براي تهيه ترشي گردو بايد از گردوهاي تازه كه كاملا سبز و پوست دوم نبسته است استفاده كرد كه درشتي آن تقريبا به اندازه يك فندق است.

براي گرفتن تلخي گردو ، دو بار گردوها را مي جوشانيم و آب آن را عوض مي كنيم. در نوبت دوم بايد به حدي بجوشد كه زياد سفت و يا له نشود. سپس آن را در آب سرد ريخته ، به مدت 24 ساعت نگه مي داريم و گاهي آب آن را عوض مي كنيم . هر بار آن را مي چشيم ،وقتي تلخي آن گرفته شد براي ترشي انداختن آماده است.

بعد از عمل گرفتن تلخي گردوها را با مقداري سركه و كمي نمك (به تناسب مقدار گردو) چند جوش مي دهيم . بعد از سرد شدن در شيشه مي ريزيم و براي عطر و بوي آن مقداري نعنا ، ترخان و چند پر سير به آن اضافه مي نمائيم.

اين ترشي بايد لااقل دو ، سه هفته بماند بعد از آن استفاده كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد