
۱٫هيچ گاه از قبل به سالاد كاهو نمك نزنيد و هنگامي كه ميخواهيد آن را سرو كنيد، به آن نمك بزنيد، زيرا نمك، تازگي و طراوت كاهو را گرفته و برگهاي آن را سخت و زمخت ميكند.
۲٫خيار سالاد را با پوست خرد كنيد. پوست خيار طعم جالبي به سالاد ميدهد.
۳٫براي آن كه سالاد خوشمزهاي داشته باشيد، يك حبه سير را له كرده، قبل از آن كه اجزاي سالاد را در ظرف سالاد خوري بريزيد، سير را به آن بماليد. سالاد شما طعم مطبوعي از سير به خود خواهد گرفت.
۴٫براي هم زدن سس به جاي قاشق از چنگال استفاده كنيد، زيرا به اين ترتيب سس صافتر شده و گلوله نخواهد شد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۹ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست