چهار ماده‌ غذايي كه مانع از تضعيف چشم مي‌شود

خوراكي‌هايي كه حاوي ويتامين‌ها و مواد مغذي هستند براي سلامت چشم بسيار مفيد و با اهميت تلقي مي‌شود.

پيام فرح‌بخش، متخصص تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگارانگفت:‌ خوراكي‌هايي كه حاوي ويتامين‌ها و مواد مغذي هستند براي سلامت چشم بسيار مفيد و با اهميت تلقي مي‌شود.
وي افزود: هويج به دليل وجود بتاكاروتن براي سلامت چشم و جلوگيري از كاهش ديد نقش مؤثري دارد.
وي ادامه داد: ماهي‌هايي مانند ماهي سالمون و قزل‌آلا به دليل وجود اسيد چرب امگا 3 مانع از سندروم چشم خشك مي‌شوند.
فرح‌بخش گفت: مصرف مركبات مانند پرتقال و همچنين انواع توت در سلامت چشم‌ها نقش بسزايي دارد.
فرح‌بخش خاطرنشان كرد: از تأثير تخم‌مرغ بر سلامت چشم نيز نمي‌توان چشم‌پوشي كرد به همين دليل مصرف آن را توصيه مي‌كنيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد