دلمه تره‌ فرنگي

مواد لازم

• يك كيلوگرم تره‌ فرنگي درشت

• سه عدد پياز

• 100 گرم گوشت چرخ كرده

• دو پيمانه برنج پخته

• دو قاشق غذاخوري نعنا، شويد و جعفري خرد شده (از هر كدام)

• دو قاشق سوپخوري رب گوجه‌ فرنگي

• يك عدد هويج بزرگ

• نمك و فلفل

• روغن زيتون

• آب


طرز تهيه

1. قسمت سفيد تره‌فرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش بزنيد طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود.

2. بقيه مواد به غير از هويج را با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقه‌هاي تره‌فرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقه‌اي برش دهيد و كف قابلمه كنار هم بچينيد و دلمه‌ها را روي آن قرار دهيد.

3. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمه‌ها پخته شوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد