![]()
مواد لازم
• يك كيلوگرم تره فرنگي درشت
• سه عدد پياز
• 100 گرم گوشت چرخ كرده
• دو پيمانه برنج پخته
• دو قاشق غذاخوري نعنا، شويد و جعفري خرد شده (از هر كدام)
• دو قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
• يك عدد هويج بزرگ
• نمك و فلفل
• روغن زيتون
• آب
طرز تهيه
1. قسمت سفيد ترهفرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش بزنيد طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود.
2. بقيه مواد به غير از هويج را با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقههاي ترهفرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقهاي برش دهيد و كف قابلمه كنار هم بچينيد و دلمهها را روي آن قرار دهيد.
3. مقداري آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه كنيد و با در بسته اجازه دهيد دلمهها پخته شوند.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۷ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست