طرز تهيه خامه فرم‌گرفته

خامه فرم‌گرفته را در بسياري از دسرها و شيريني ها استفاده مي كنند. همچنين از آن براي سرو بستني يا ميوه هاي تازه نيز استفاده مي شود. اما روش تهيه كردن اين خامه را همه نمي دانند و گاهي مجبور هستند آن را آماده از بيرون خريداري كنند.

اما ما به شما آموزش مي دهيم چطور در عرض ۱۰ دقيقه يك خامه فرم‌گرفته عالي درست كنيد.

• مواد لازم:

دو پيمانه خامه پرچرب

۴ قاشق غذاخوري پودر قند

• وسايل مورد نياز

كاسه همزن فلزي و بزرگ (در يخچال قرار دهيد تا سرد شود)

همزن دستي سيمي (در يخچال قرار دهيد تا سرد شود)

• طرز تهيه:

۱. همزن و كاسه همزن را دست‌كم ۲۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند. سپس خامه را درون آن بريزيد و با همزن دستي هم بزنيد. اين كار را به طور مداوم و چندين دقيقه ادامه دهيد. تا زماني هم بزنيد كه خامه غليظ شود. در اين مرحله، پودر قند را اضافه كنيد و چندين دقيقه ديگر هم بزنيد تا مزه‌دار شوند. خامه را مزه كنيد اگر شيريني آن كافي نبود، دوباره شكر اضافه كنيد.

۲. بايد هم زدن را با سرعت بالا و به طور مداوم انجام دهيد و هر زمان كه دستتان خسته شد، اين كار را با دست ديگر ادامه دهيد تا به مرحله اي برسد كه وقتي كاسه را برمي گردانيد خامه نريزد. اگر در غير اين صورت بود، همچنان به هم زدن ادامه دهيد.

۳. البته توجه داشته باشيد كه زياد هم زدن به معناي خوب بودن نيست. اگر زياد هم بزنيد ممكن است كره آن گرفته شود.

۴. كل مراحل هم زدن شما بايد حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه طول بكشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد